Uutiset

Autot

Pirelli haluaa kasvaa Pohjolassa

Perinteikäs rengasvalmistaja Pirelli haluaa vahvistaa otettaan pohjoisilla alueilla rakentamalla Suomeen ”Pirelli Driver Center” -rengasjakeluverkoston yhteistyössä jälleenmyyjien kanssa. Brändin alla olevilla liikkeillä on paras koulutus ja tietotaito Pirellin laajasta rengasvalikoimasta.

”Meillä on nyt erinomainen valikoima tuotteita. Kehitämme siksi parhaillaan myös jälleenmyyjäverkostoamme pystyäksemme vastaamaan markkinoiden kysyntään yhä paremmin”, sanoo Kaj Hirvaskari, joka vastaa Pirelli Tyres Nordic branch Finlandin organisaatiosta.
”Meillä on erittäin kattava valikoima talvituotteita sekä henkilöautoille että raskaammalle kalustolle ja nyt voimme vastata paremmin markkinoiden yhä kasvavaan premium-talvirenkaiden tarpeeseen”, sanoo Pirelli Tyres Nordicin toimitusjohtaja Pär Landberg. 
Kaksi vuotta sitten esiteltiin Pirellin täysin uusi pohjoisten olojen nastarengas Ice Zero vallankumouksellisilla tuplakokoisilla nastoilla, jotka ovat Pirellin kehittämän Dual Stud Technology -kaksoisnastateknologian tulos. Valmistajan mukaan Ice Zero on myynnillisesti menestystarina ja se kohosi voittajaksi ja aivan kovimpaan kärkeen useimmissa autoalan lehtien testeissä Pohjoismaissa. Viime vuonna Pirelli vielä lisäsi Ice Zeron kokovalikoimaa. Tämän vuoden maailmanuutuudella, pohjoisten olosuhteiden Ice Zero FR -kitkarenkaalla Pirelli täydensi talvirengassarjansa.

Pohjoisen oloihin tarkoitetun uuden talvirengassukupolven lisäksi Pirelliltä löytyy edelleen laaja valikoima talvirenkaita Keski-Euroopan talveen.
Pirelli on myös pioneeri aivan uuden talvirengassarjan kehittämisessä raskaalle kalustolle. FW:01TM ja TW:01TM -renkaat parantavat suorituskykyä ja turvallisuutta vaikeissa talviolosuhteissa. 
”Keskitymme nyt lisäämään markkinaosuuttamme premium-talvirenkaissa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Tärkeä asiakasryhmä meille ovat autokaupat, joiden rengasmyynnistä suuri osa tulee talvirenkaista”, sanoo Pär Landberg, jonka mukaan yksi Pirellin päätavoitteista on lisätä kuluttajien sekä rengas- ja autokaupan osaamista talvirengasasioissa.

Lue seuraavaksi