Uutiset

Autot

Paddock haastaa monikäyttöautot

Tavaratilan koko 7,5 kuutiometriä on varsin reilu. Sitä voisi suhteuttaa tavallisiin tonniluokan pakettiautoihin, joissa vastaaviin tilavuuksiin päästään korkeakattoisissa malleissa. Käytettävyyttä tässä lisää leveys ja suoraseinäisyys. Kyytiin mahtuu esimerkiksi kaksi-kolme moottoripyörää tai iso mönkijä, koiraharrastajille vaikka useampia koiria tai vaikkapa sukellusvarusteet. Tallin saa helposti lastattua ylöspäin kääntyvän tai rullautuvan takaoven kautta. Oviaukko on lähes koko takaseinän kokoinen ja sen korkeus on kaksi metriä. Korkeimmillaan tavaratila on takaosastaan 2,4 m. Tavaratilasta on myös kulku matkustamoon eristetyn välioven kautta.

Matkailuosassa on tilat ja kiinteät vuoteet neljälle. Olohuone/ruokailutila ja keittiö ovat matkailuautoista tuttua tasoa. Tallista tullessa päästään suoraan muunneltavaan pukeutumis- / kylpyhuoneeseen. Takatallissa on lisäsuihku.

Tavaratila on ilmastoitu ja lämmitetty, joten se sopii monenlaisten tavaroiden kuljettamiseen ja vaikkapa myyntiedustajalle esittelytilaksi tai liikkuvan rakennusmiehen tavaroille ja työkaluille. Ford Transitin takavetoiselle ja paripyöräiselle alustalle rakennettuna kantavuutta on lähes 400 kg ja autoa on saatavana myös korotetulla kokonaispainolla. Suurin sallittu perävaunupaino on 2000 kg, joten yhdistelmänä saadaan jo raskaitakin taakkoja mukaan.

www.caravaninternational.it

www.arcticmc.fi

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi