Uutiset

Autot

Opelille uusi eksklusiivinen myymälä Herttoniemeen

Opelille uusi eksklusiivinen myymälä Herttoniemeen

LänsiAuto vahvistaa asemaansa pääkaupunkiseudulla ja Turussa ottamalla haltuunsa MetroAuton Opel-toiminnot. Samalla Herttoniemeen avataan uusi vain Opeliin keskittyvä moderni myymälä.

Suomessa henkilö- ja pakettiautomyynti on jatkunut tänä vuonna samaan tahtiin kuin viime vuonna. Opelin myynti ei ole kuitenkaan laahannut paikallaan, vaan henkilöautoissa rekisteröinnit ovat lisääntyneet 15 prosentilla, minkä ansiosta markkinaosuus on noussut puolella prosenttiyksiköllä. Kesäkuusta lähtien Opelin kuukausimyynti on ollut komeasti yli viiden prosentin tasolla.

Pakettiautoissa menestys on ollut vielä parempaa, sillä ensimmäisten kahdeksan kuukauden aikana on rekisteröity yli 42 prosenttia enemmän Opel-pakettiautoja kuin vuosi sitten. Markkinaosuus on kasvanut asiakkaiden lisääntyneen kiinnostuksen myötä 4,2 prosentista 5,9 prosenttiin.

Vuoden viimeisellä neljänneksellä Opelin myynnin arvioidaan sujuvan vähintään nykyisellä vauhdilla, sillä vuosimalli 2015 tuo mukanaan entistä paremman varustelun ja suosittu Insignia Country Tourer on saatavissa nyt myös etuvetoisena. Pariisin autonäyttelyssä esitellään Corsan viides sukupolvi, joka tulee vuodenvaiheessa Suomeen mullistamaan pikkuautomarkkinat. Pakettiautopuolella syksyn tärkein uutuus on uusi Vivaro. Myös uudella BiTurbo-moottorilla varustetut Movanot vahvistavat Opelin asemaa.

Suomen suurimmalla Opel-jälleenmyyjällä LänsiAutolla on luja usko mahdollisuuteen kasvaa Opelin kanssa, minkä takia se osti MetroAuton Opel myynti- ja huoltotoiminnot pääkaupunkiseudulla ja Turussa. Lokakuun alusta alkaen, nämä MetroAuton pisteet eivät ota vastaan Opel-asiakkaita, vaan heitä palvellaan LänsiAuton toimipisteissä. Niistä näyttävin on 1.10. avattava LänsiAuto Helsinki Herttoniemessä, osoitteessa Laivalahdenkatu 8.

Herttoniemen autokadulla toimiva uusi toimipiste on Opelin lippulaivamyymälä, missä voi tutustua koko laajaan mallistoon. Upeassa, valoisassa myymälässä Opeliin erikoistuneet myyjät palvelevat asiakkaita ja samassa osoitteessa on myös Opel-merkkihuolto, jossa saksalaismerkkiin koulutetut asentajat varmistavat autojen omistajille huolettomat kilometrit.

”LänsiAuto jatkaa taloudellisesti järkevää kasvuaan. Lokakuun alussa voimaan astuvan muutoksen ja kasvavien volyymien ansiosta voimme investoida entistä enemmän Opeliin, mistä LänsiAuto Helsingin Herttoniemen ainutlaatuinen myymälä on konkreettinen esimerkki”, kuvailee LänsiAuton toimitusjohtaja Tommi Köninki. ”Liiketoimintakaupan ansiosta pääsemme myös avaamaan LänsiAuto Helsingin Opel-palvelut koulutetulla ja osaavalla henkilökunnalla”, jatkaa Köninki ja toivottaa Opel-asiakkaat tervetulleiksi Herttoniemeen.

”Opel on palaamassa nopeasti suurten automerkkien joukkoon”, toteaa Opel Finlandin toimitusjohtaja Rami Kittilä. ”Asiakkaat ovat osoittaneet luottavansa meidän uusiin malleihimme. Nopeasti uusiutunut, entistä monipuolisempi Opel-mallisto antaa myös jälleenmyyjillemme mahdollisuuden panostaa merkkiin. LänsiAuto Helsinki Herttoniemessä on oiva esimerkki siitä ja samalla ensimmäinen Opelin uuden konseptin mukainen eksklusiivinen myymälä Suomessa.”

Lue seuraavaksi