Uutiset

Autot

Opel vahvistaa organisaatiotaan

Pakettiautojen kokonaismarkkinat ovat Suomessa tänä vuonna polkeneet paikallaan, mutta Opel on kasvattanut myyntiään yli 22 prosenttia ja nostanut markkinaosuutensa viiden kuukauden jälkeen 5,4 prosenttiin. Tavoitteena on kasvaa vielä merkittävästi kaikin tavoin ja kiriä välimatkaa pakettiautojen kärkinelikkoon umpeen. Syksyllä myyntiin tuleva uusi mallisto antaa siihen hyvät mahdollisuudet.

Myynnin suotuisan kehityksen vuoksi Opel tavara-autojen myyntitiimiä on vahvistettu myyntipäällikkö Juha Aromaalla, jonka tehtävänä on auttaa organisaatiota myymään kasvavaa ja uudistuvaa Opel-tavara-automallistoa. Ennen Opelille tuloaan on Aromaa työskennellyt Auto Fennicalla Fiat-pakettiautojen parissa. Työurallaan ennen autokaupan maailmaan siirtymistään on Aromaa työskennellyt muun muassa autotoimittajana. 

Lisävoimasta on apua Opelin murroksessa olevan tavara-automalliston myynnissä ja markkinoinnissa. Helmikuussa esiteltiin ”Jumbo” Combo, joka tarjoaa kompakteissa mitoissa suurimmillaan peräti viiden kuutiometrin tavaratilan. Lehdistö on vastikään koeajanut täysin uuden Vivaron ja uudistuneen Movanon, jotka saapuvat Suomeen alkusyksystä. Uutuuksien ilotulituksille luvataan jatkoa ensi vuonna, jolloin täysin uusi Corsa Van tulee markkinoille. 

Lue seuraavaksi