Uutiset

Autot

Opel-myynti alkaa Tampereen Lielahdella

Autosalpa Oy aloittaa marraskuun aikana Opel-myynnin Tampereen Lielahden toimipisteessä. Uuden myyntipisteen taustalla on Opelin myynnin myönteinen kehittyminen, jota halutaan ylläpitää myös jatkossa.

”Opel sopii laadukkaana ja luotettavana saksalaismerkkinä valikoimaamme erittäin hyvin”, kommentoi Autosalpa Oy:n toimitusjohtaja Marjukka Siren.

Myynnin ja huollon lisäksi Opel-asiakkaille avautuvat kaikki Autosalpa Oy:n palvelut ja Autosalpa Klubin jäsenyys. Etuina kanta-asiakasjärjestelmässä ovat muun muassa ilmainen huollon sijaisauto ja alhaisemmat maksut rengashotellissa. Tampereen Autotalon päälliköllä, Mika Valkilalla on hyvä asenne uuteen aikakauteen Opelin kanssa: ”Haluamme oppia tuntemaan Opel-asiakkaamme, jolloin voimme palvella heitä mahdollisimman hyvin.”

”Autosalpa Oy on hyvin johdettu perheyritys, joka on menestynyt vaikeinakin aikoina. Olemme varmoja, että yhteistyössä pystymme nostamaan Opelin osuutta Tampereella ja sen ympäristössä”, kuvailee Opel Finland Oy:n toimitusjohtaja Rami Kittilä nyt alkavaa yhteistyötä.

Lue seuraavaksi