Uutiset

Autot

Offivaruste panostaa uusiin toimitiloihin

Työstä vastaa tällä hetkellä kolmen hengen miehistö eli Vartio, Tumppi Nyholm sekä Jyri Pesonen, mutta lisäystä on mahdollisesti tulossa työtilausten kasvaessa jatkuvasti.
Vanhat toimitilat alkoivat toiminnan kasvaessa jäädä pieniksi ja epäkäytännöllisiksi. Kun Vantaan Askistolta Kehä Kolmosen tuntumasta vapautuivat sopivat 360 neliön tilat tarjolle, niin muuttopäätös oli helppo tehdä. Uudet tilat muokattiin Offi­varusteen toiminnan mukaisiksi ja tämän vuoden heinäkuussa tapahtui lopullinen muutto.

Pelkästään muutaman kuukauden kokemusten perusteella muutto on osoittautunut oikeaksi päätökseksi ja asiakkailta on tullut paljon kiitosta. Askistoon ovat hyvät yhteydet joka suunnalta ja isoimmillakin autoilla Timmermalmintiellä pärjää aivan mainiosti. Uusien tilojen alakerrassa sijaitsee työpaja, jossa tehdään sorvaus- ja muut valmistelevat työt ja yläkerrassa ovat asennustilat, missä tehdään huolto- ja korjaustyöt sekä asennetaan valmiit tuotteet ajoneuvoihin. Myös samoissa tiloissa sijaitsevat toimistotilat ja varaosa­varastot kruunaavat toimivan kokonaisuuden.

Innovatiivista toimintaa

Offivarusteen asiakkailla on yleensä hyvin yksilölliset ja tarkat vaatimukset tilaustensa suhteen. Tämä vaatii miehiltä kekseliäisyyttä ja tarkkaa harkintaa suunnittelupöydän ääressä. Usein tilaukset hoidetaan ”avaimet käteen” -periaatteella ja asiakas hakee valmiin tuotteen. Omia innovaatioita kehitettäessä Suomen tarkkoihin lakipykäliin on perehdytty ja kaikki Offivarusteen tuotteet täyttävät tarvittavat vaatimukset, joten siltä rintamaltakaan ei yllätyksiä tule. Myös autojen maahantuo­jien kanssa yhteistyö on vilkasta ja molemminpuolista ja näin loppu­käyttäjä saa varmasti parasta palvelua.

Asiakkaiden mielipiteitä kuunnellaan hyvin tarkasti ja yhteydenpito säilytetään myös kaupan teon jälkeen ja henkilökohtainen palvelu onkin Offivarusteella kunnia-asia. Tarvittaessa asiakkaan auto käydään korjaamassa vaikka paikan päällä. Vartio näkeekin yksilöllisen palvelun yhä kasvattavan merkitystään toiminnassa ja erikoisliikkeiden aseman yhä korostuvan. Myös asiakkaiden erikoisvaatimukset tiukkenevat ja heidät täytyy tuntea yhä paremmin. Halpatuonnin asema on alkuinnostuksen jälkeen laantunut ja nyt taas arvostetaan laatua sekä kestävyyttä ja ymmärretään kuinka pitkäaikainen sijoitus auton varustelu on. Liikkeen tyypillisimpiä asiakkaita ovat julkisen alan toimintojen ja suuryritysten lisäksi maa­rakennusliikkeet sekä metsäkone­yrittäjät.

Muutostöillä maastokelpoisuutta

Suuri osa Offivarusteen töistä liittyy ajoneuvojen maastokelpoisuuden parantamiseen. Tämän kaltaisia toimenpiteitä ovat esimerkiksi korin korotukset, jousien vaihdot sekä pohjapanssareiden, erikokoisten vinssien ja renkaiden asennus. Näillä keinoin peruspickupista saa muutaman tuhannen euron investoinnilla todella monipuolisen ja luotettavan työkalun, jolla urakka ei keskeydy edes vaikeimmissa olosuhteissa.  Esimerkiksi puolustusvoimat sekä sähköyhtiöt vaativat kalustoltaan tämän kaltaista varmuutta ja niinpä moni heille menevä auto tekee mutkan Offivarusteen kautta. Yhtiön pitkälle viety suunnittelutoiminta takaa toimivat tuotteet Suomen vaativiin oloihin ja huippuluokan raaka-aineet varmistavat kestävyyden. Suomalaisuus on myös arvossaan ja esimerkkinä toimii pohjapanssarien raaka-aine, joka on Ruukin huippukestävää Raex-erikoisterästä.

Vinssit vaativuuden mukaan

Vinssien hankinnassa Offivarusteen miesten pitkä kokemus näkyy ja he osaavat suositella oikean kokoisen ja merkkisen vinssin valinnassa. Keulakuvanaan heillä on Superwinch sähkö- ja hydraulivinssien edustus. Superwinchin mallistosta löytyvät aina mönkijäluokasta raskaaseen hinausautotoimintaan saakka sopivat mallit.

Merkin varaosapuoli sekä huolto- ja korjaustoiminnat löytyvät myös saman katon alta. Miehiltä hoituu myös muiden vinssimerkkien huolto- ja korjauspalvelu sekä nykyään yhä yleistyvä vinssien modernisointi, missä esimerkiksi asennetaan vanhaan vinssiin kauko-oh­jaustoiminto. Tässä hyvänä yhteistyökumppanina toimii englantilainen Lodar-yhtiö, joka osaa ohjeita vastaan rakentaa sopivan ohjaimen joka tarpeeseen. Tämäkin yhteistyö osoittaa Offivarusteen rohkeata ja ennakkoluulotonta suhtautumista toimintaansa. Mitä ei vielä tiedetä, niin se selvitetään.

Ammattiluokan kiinteistönhuolto­varusteet nopealla toimituksella

Kompressorit tekevät autosta monipuolisen työkalun ja niissä Offi­varuste luottaa amerikkalaiseen Viairiin. Viairin kompressorit ovat erittäin luotettavia, kompaktin kokoisia sekä suurituottoisia ja ne täyttävät vaativan harrastajan tai täysammattilaisen vaatiman tason paineilmatarpeisiin. Viairin tuotteissa hinta/laatusuhde on loistava ja tarjolla on 12 ja 24 voltin versioita.

Pickupien varustelussa myös lumiauroja ja hiekoittimia kysellään yhä useammin ja Offivarusteella on tarjolla HillTipin maahantuomia laadukkaita Western-tuotteita. Näin asiak­kaan auto voidaan samalla kertaa varustaa myös talven ammattikäyttöä varten. Myös aurojen ja hiekoittimien varaosapuoli, korjaukset ja huolto hoidetaan Vantaalla. Näin pystytään varmistamaan ammattimaisessa kiinteistönhuollossa pääkaupunkiseudun alan liikkeiden tehokkuus ja toiminnan jatkuvuus esimerkiksi mahdollisten kolareiden jälkeen.

Renkaat kokemuksen rintaäänellä

Offivarusteen miehillä on kaikilla pitkä kokemus off road -alasta ja niinpä he osaavat suositella asiakkaalle sopivaa rengasta joka tilanteeseen. Asiakkaalle löytyy oikea rengas niin työkäyttöön kuin maastoharrastusta varten. Erikoisrenkaita löytyy suoraan hyllystä ja vaativimmissa tapauksissa tilauspuoli hoitaa tarvittavan renkaan nopeastikin.

Asiantuntemusta löytyy ja miehet jakavatkin tietoa mielellään eli aina voi kysyä myös neuvoa omia hankintoja varten. Valittaessa täytyy miettiä useita eri seikkoja, kuten esimerkiksi kokoa, pintakuvion karkeutta, pintakumin koostumusta, ajettavuutta tiellä ja maastossa, runkorakennetta, rungon pisto- ja viiltosuojauksia sekä tieliikennelakeja ja asetuksia. Käyttäessäsi Offivarusteen tieto-taitoa hyväksi, pääsee näistä valinnoista helpolla.

Euroopan Mestaruus osoituksena ammattitaidosta

Offivarusteen miehet saivat tänä kesänä jälleen mainion todisteen taidoistaan, kun Team Offivarusteen Tumppi Nyholm toi Offroad Trial Prototype -luokan mestaruuden Tsekeistä Suomeen. Tässä suorituksessa oli mukana koko Offivarusteen tiimi, sillä myös Kari Vartio ja Jyri Pesonen toimivat menestyksen takuumiehinä. Tästä saavutuksesta ja kaikesta Offivarusteen toiminnasta näkee mitä työn ja harrastuksen onnistunut yhdistäminen voi parhaimmillaan aikaansaada.

www.offivaruste.com

Lue seuraavaksi