Uutiset

Autot

Nyt vuokrataan – syksyllä messutaan

Matkailuautojen vuokraustoiminnan suosio on kasvanut Euroopassa vuosi vuodelta ja sama trendi on havaittavissa nyt myös Suomessa. Varauskirjat ovat monilla vuokratoimintaa harjoittavilla yrityksillä täynnä tulevana kesänä etenkin heinäkuun osalta.

Matkailuautoilun tarjoama mahdollisuus viedä kodinomaiset olosuhteet uusiin ympäristöihin selittää omalta osaltaan matkailuautoilun suosiota lapsiperheissä. Kaikki tarvittava on koko ajan mukana matkassa. Myös matkailuautoilun tarjoama aikatauluttomuus ja vapaa mahdollisuus suunnitelmien muutoksiin matkan varrella ovat asioita, joita perheet lomallaan arvostavat. Mallista riippuen jopa kuudelle – seitsemälle henkilölle tarkoitetun matkailuauton ajamiseen riittää henkilöauton ajokortti ja turvallisen ajamisen periaatteet ovat helposti opittavissa.

Matkailuautoilun vaivattomuus johtaa monella vuokraajalla innostukseen hankkia oma liikkuva koti. Suomen johtava matkailuajoneuvoalan erikoismessutapahtuma – Caravan 2012 – tarjoaa syyskuussa ensiluokkaisen tilaisuuden tutustua kerralla koko alan tarjontaan. Lahden Messukeskuksessa järjestettävä tapahtuma esittelee vuoden 2013 uudet matkailuvaunu- ja -automallit sekä alan tarvikkeet, varusteet ja palvelut.

Caravan-messut toteutetaan nyt jo 12:tta kertaa yhteistyössä Matkailuajoneuvotuojat (MAT) ry:n kanssa. Messuviikonloppu 14.-16.9. on täynnä caravantunnelmaa myös messualueen lähiympäristössä. Perinteiset karavaanareiden treffit kokoaa alan harrastajat jälleen sankoin joukoin Lahden seudulle Vesijärven rantamaisemiin.

Lue seuraavaksi