Uutiset

Autot

Nyt tulee Carsport Jubilee -erikoisvarustelu

Carsport jubilee

Jonasson Oy:n juhlavuoden innoittamana markkinoille tuodaan nyt Mercedes-Benz Vito ja Sprinter -malleihin räätälöity Carsport Jubilee -varustelu, jonka kerrotaan kasvattavan matkustusmukavuutta entisestään. Carsport Jubilee Carsport-varustellut autot ovat huippuluokan invatakseja, joiden matkustamot ovat muunneltavissa kuljetustarpeitten mukaan. Käytännöllisten invataksien tilavat alustat mahdollistavat huippuluokan matkustajaystävällisyyden. Jonasson Oy:n 50-vuotisen historian kunniaksi valmistetut Jubileejuhlamallit edustavat korkealaatuista kotimaista taksivarustelua näyttävällä tavalla. Jubilee -juhlamallien ergonomisissa istuimissa on ylellinen ja kestävä täysnahkaverhoilu väritehosteilla ja tehostetikkauksella.

Carsportin entisestään parannettu äänieristys ohjaamossa ja matkustamossa takaavat juhlamallien miellyttävän hiljaiset kyydit. Istuinten väritehosteet sekä tehostetikkaus tuovat matkustamoon ajattoman tyylikkään ilmeen ja tikattu nahka toimii näyttävänä sisustuselementtinä seinien verhoilussa. Sisustuksen erikoisvärit viimeistelevät huolitellun tunnelman: seinät ovat tummaa grafiittia ja katto vaalea.

Mercedes-Benzin ohelle Jubilee-varustelu on saatavilla myös Volkswagen Transporter ja Crafter -malleihin sekä Ford Transit ja Transit Customiin. 

Lue seuraavaksi