Uutiset

Autot

Nokian Renkaiden Hakka-kesärengasvalikoima

Lumen ja loskan alta paljastuva kuiva asfaltti houkuttelee kesärengaskaupoille. Nokian Renkaiden kattavasta Hakka-kesärengasvalikoimasta löytyvät premium-luokan tuotteet niin kompakteihin menopeleihin kuin suuriin katumaastureihinkin. Tulevan kesän uutuustuote on Nokian Hakka Green 2 pienempiin ja keskikokoisiin perheautoihin. Uutuustuotteen viisi kokoa kuuluvat märkäpidoltaan ja polttoainetehokkuudeltaan EU-rengasmerkinnän parhaaseen A-luokkaan. Viime kesänä myyntiin tulleissa Nokian Hakka Blue SUV ja Nokian Hakka Black SUV -renkaissa on Aramid Sidewall -teknologialla vahvistetut sivupinnat, jotka kestävät pohjoisen kesän yllätykset. Maailman pohjoisimman rengasvalmistajan  ainutlaatuinen Hakka-turva ja sen tiepalvelu takaavat matkan jatkumisen, jos rengasongelma yllättää tienpäällä.  

Vaativien olosuhteiden asiantuntijan Nokian Hakka -kesärenkaat toimivat turvallisesti kaikenlaisina kesäpäivinä. Olipa kyse kevään ensi hetkistä tai syksyn kylmenevistä illoista, kuivasta moottoritiestä tai sateen piiskaamasta maaseutureitistä.

– Katumaastureihin kehittämämme laaja ja moderni Nokian Hakka SUV -tuotevalikoima on löytänyt tiensä mainiosti kuluttajien autojen alle. Jatkamme tänä vuonna pohjoisiin oloihin kehitetyn Hakka-tuoteperheen uudistamista tuomalla myyntiin Nokian Hakka Green 2 -kesärenkaan. Hakka Green 2 takaa turvavallisen matkanteon säässä kun säässä, tarjoaa erinomaista kulumiskestävyyttä sekä alentaa polttoaineen kulutusta alhaisen vierintävastuksen ansiosta, Nokian Renkaiden tuotehallintajohtaja Petri Niemi kertoo. 

Uusi Nokian Hakka Green 2 – luonnollisesti turvallinen

Uudessa Nokian Hakka Green 2 -kesärenkaassa on useita innovaatioita, jotka muun muassa vähentävät vierintävastusta ja vesiliirron riskiä sekä lisäävät kulumiskestävyyttä. Nokian Tyres Coanda -teknologia ohjaa ja kiihdyttää veden poistumista renkaan ja tien välistä. Keksintö torjuu tehokkaasti autoilijoiden pelkäämää vaarallista vesiliirtoa. Samaa ilmiötä on jo aikaisemmin sovellettu menestyksekkäästi mm. lentokoneen siivissä ja F1-autoissa.

Karkeille Pohjolan teille kehitetty Nokian Hakka Green Hybrid -kumisekoitus yhdessä optimoitujen rakenne- ja pintamalliratkaisujen kanssa varmistaa oivallisen kulumiskestävyyden kevään ensihetkistä syksyn viileämpiin keleihin. Uuden Hakka Green 2:n kulumiskestävyys on jopa 15 prosenttia parempi edeltäjäänsä verrattuna. Nokian Hakka Green 2 sopii erinomaisesti pienempiin ja keskisuuriin perheautoihin ja kokovalikoima kattaa 13-16 tuuman rengaskoot.

Lue seuraavaksi