Uutiset

Autot

Nokian Hakka -kesärengasvalikoima kattaa monet tarpeet

Kevätauringon paahteessa mieleen hiipii jo ajatus kesästä. Nokian Renkaiden vaihteleviin kesäkeleihin kehitetty Nokian Hakka -kesärengasvalikoima on nyt kattavampi kuin koskaan aikaisemmin. Viime suvesta maailman pohjoisimman rengasvalmistajan kesävalikoima on kasvanut peräti 30 prosenttia uusien tuotteiden ja laajentuneen kokovalikoiman ansiosta. Etenkin suosittujen katumaasturirenkaiden kattaus on huomattavasti monipuolistunut. Tarjolla on viisi uutta premium-luokan kesärengasta, jotka pitävät ja liikkuvat mukavasti sekä kestävät pohjoisen kesän yllätykset Aramid- kuidulla vahvistettujen sivupintojen ansiosta. Hakka-turva ja sen tiepalvelu takaavat matkan jatkumisen, jos rengasongelma yllättää.

Ääriolot turvallisesti ja täsmällisesti hallitsevan Nokian Hakka -kesärengasperheen uudet tulokkaat ovat katumaastureihin suunnatut urheilullinen Nokian Hakka Black SUV, tehokas Nokian Hakka Blue SUV ja vakaa Nokian Hakka C2 -pakettiautonrengas. Lisäksi saatavilla on myös raskaisiin SUV-tyyppisiin 4×4-ajoneuvoihin ja pick-up-tyyppisiin autoihin suunnatut Nokian Rotiiva HT ja Nokian Rotiiva AT Plus, joka soveltuu hyvin myös kevyeeseen maastoajoon.

”Tehokkaiden katumaastureiden valikoima ja kysyntä kasvavat koko ajan. Näiden suorituskykyisten SUV-autojen kuljettajat haluavat nauttia autojensa parhaista ominaisuuksista turvallisesti, mukavasti ja mahdollisimman pitkään. Uudet katumaasturirenkaamme kestävät tehokkaasti Suomen kesäteiden kuopat ja katukivetysten kolhut. Kestävyyttä kasvattaa uusin innovaatiomme Nokian Aramid Sidewall -teknologia. Puolustusväline- ja lentokoneteollisuudesta tuttu Aramid-kuitu vahvistaa renkaiden sivupinnat kestämään iskuja ja viiltoja entistä paremmin”, Nokian Renkaiden Business Manager Petri Niemi kertoo.

Monipuolinen valikoima, testatusti turvallinen  

Uusien SUV-kesärenkaiden lisäksi useita rengastestejä voittaneesta Nokian Hakka -kesärengasperheestä löytyy myös kasvanut valikoima henkilöautonrenkaita, jotka antavat pohjoisen karkeilla teillä optimaalisen pidon laajalla lämpötila-alueella, varhaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn. Tuoteperheeseen kuuluvat urheilullinen Nokian Hakka Black, perheautoihin sopiva vesiliirto-ominaisuuksiltaan huippuluokkaa edustava Nokian Hakka Blue ja kevyesti rullaava Nokian Hakka Green.

”Tiiviin testaustyön tuloksena syntyvät pohjoisille teille soveltuvat kesärenkaat. Pelkästään viime vuonna testasimme yli 15 000 kesärengasta. Läheinen yhteistyö johtavien autonvalmistajien kanssa varmistaa, että Hakka-kesärenkaamme hyödyntävät optimaalisesti myös uusinta teknologiaa. Yhä kasvavasta valikoimasta on helppo valita juuri sinun autoosi ja ajotapaasi soveltuva testattu laatutuote”, Niemi vakuuttaa.

Hakka-turva tuo mielenrauhaa

Nokian Renkaiden Hakka-konseptiin kuuluvat myös Hakka-turva ja Hakka-turvan tiepalvelu, jotka tuovat lisää mielenrauhaa pohjoisen teille. Jos asianmukaisesti käytetty ja oikein asennettu rengas rikkoutuu normaalikäytössä tapaturmaisesti korjauskelvottomaksi, saa kuluttaja vioittuneen renkaan tilalle uuden vastaavan tuotteen veloituksetta. Hakka-turva on voimassa neljän millimetrin uransyvyyteen saakka, enintään yhden vuoden renkaan ostohetkestä. Hakka-turvan tiepalvelu varmistaa, että pääset perille pahimpanakin mahdollisena päivänä. Jos rengas rikkoutuu tienpäällä, soitto riittää ja tiepalvelu saapuu avuksi.

Nokian Hakka C2 tarjoaa vakautta ja kestävyyttä

Painaville kuormille, kovaan käyttöön optimoitu teräsvyöpaketti ja kumisekoitus tuovat pohjoisen ankarille teille rakenteellista kestävyyttä, turvaa ja ajomukavuutta, jotka säilyvät myös renkaan kuluessa. Sateen liukastamalla tiellä kaivattua märkäpitoa kasvattaa uusi Aqua Grip C -kulutuspintasekoitus. Nokian Hakka C2 soveltuu erinomaisesti kaikkiin nykyaikaisiin jakelu- ja pakettiautomalleihin. Tarjolla on markkinoiden laajin 20 tuotteen valikoima aina 14-tuumaisesta renkaasta 17-tuumaiseen saakka.

Jämäkkä Nokian Rotiiva -perhe

Kevytkuorma-autoihin ja pick-up -tyyppisiin autoihin suunnattu Nokian Rotiiva AT Plus -kesärengas toimii oivallisesti asvaltilla, mutta etenee vakaasti myös helpoissa maasto-olosuhteissa tarjoten kiitettävää kestävyyttä. Uudistettu kulutuspintasekoitus tuo enemmän ajokilometrejä. Monipuolinen Nokian Rotiiva HT -kesärengas kestää luotettavasti vaihtelevien teiden rasitukset. Ajotuntumaltaan mukava erikoisrengas etenee varmaotteisesti sekä asvalttipinnalla että soratiellä. Suunniteltu erityisesti vaativaan käyttöön raskaisiin SUV-tyyppisiin 4×4-ajoneuvoihin ja pick-up-tyyppisiin autoihin.

Lue seuraavaksi