Uutiset

Autot

Nissanin Interstarille uusi Cargoline-mallisto

 

Lokakuussa markkinoille saapuneen Nissan Primastar Silverline -malliston hyvän vastaanoton innoittamana myös sen isoveljen valitseminen on haluttu tehdä asiakkaalle yhtä helpoksi: malliston autojen vakiovarusteet ovat sellaisia, joita Interstar-kokoluokan käyttäjät arvostavat ja valitsevat useinmiten lisävarustelistalta.

– Cargolinessa on korkea vakiovarustetaso, joka vastaa nykyistä Comfort -pakettia täydennettynä vielä ajomukavuutta ja -turvallisuutta lisäävillä peruutustutkalla, vakionopeuden säätimellä ja ajotietokoneella, kertoo Nissanin maajohtaja Antti Jokela.

Uuden Nissan Interstar Cargoline -malliston toimitukset alkavat alkuvuodesta, ja ennakkotilaajille on tarjolla tuntuva erikoisetu.

Interstar Cargolinen vakiovarusteita:
– Ilmastointi
– Radio/CD-soittin
– Webasto lisälämmitin vrk. kellolla
– Sähköpeilit ja lasit
– Takaovien ikkunat
– Peruutustutka
– Ajotietokone
– Vakionopeuden säädin
– Kuljettajan istuinlämmitin
– Oikean puoleinen liukuovi (ilman ikkunaa)
– ABS-jarrut

Nissan Interstar Cargoline -mallistoon kuuluvissa autoissa on 2,5-litrainen dieselmoottori (120 hv) ja kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Korivaihtoehtoina on kolme eri pituutta ja kaksi eri korkeutta. Esimerkiksi keskipitkä ja korkea (L2H2) Interstar Cargoline pitää sisällään 10,8 kuution tavaratilan. Värivaihtoehtoina ovat hopea metalliväri, valkoinen perusväri sekä beige metalliväri. Malliston kokonaishinnat alkavat 32 150 eurosta.

 

 

Lue seuraavaksi