Uutiset

Autot

Nissan on tehnyt sähköautoilusta todellisen vaihtoehdon kaikille

Nissanilla on aihetta juhlaan, sillä se on äskettäin toimittanut  100 000:nnen Nissan LEAF -sähköauton Euroopassa. Maailmanlaajuisesti Nissan LEAF -sähköautoja on myyty yli 320 000 kappaletta, ja se onkin maailman myydyin sähköauto.

Madridilainen Susana de Mena, joka osti tämän historiallista saavutusta merkitsevän LEAFin, toteaa: ”Olen etsinyt itselleni sähköautoa viimeiset kaksi vuotta. Tiesin että se olisi Nissan!

Kun kuulin, että LEAFistä on julkistettu uusi versio, en epäillyt hetkeäkään; olin varma, että se olisi juuri oikea auto meille. Totesimme mieheni kanssa, että auton laatu, hinta ja ominaisuudet olivat juuri sitä, mitä olimme hakemassa.

Ympäristön kunnioittaminen ja sen suojelu on meille tärkeää, joten halusimme ehdottomasti täyssähköauton. Lisäksi sähköautolla pääsee Madridin ydinkeskustaan myös sellaisina päivinä, jolloin muiden autojen pääsyä sinne on rajoitettu ilmansaasteiden vuoksi.”

Jo satatuhatta eurooppalaista asiakasta on valinnut autokseen LEAFin, joka on myös maailman myydyin sähköauto. Uutta Nissan LEAFia on tilattu Euroopassa jo yli 37 000 kappaletta, ja Euroopassa myydään uusi Nissan LEAF joka kymmenes minuutti asiakkaalle, joka arvostaa innovatiivista ja päästötöntä autoilua.

Uusi Nissan LEAF on ensimmäinen Euroopassa myytävä automalli, jossa käytetään Nissanin ProPILOT-  ja ProPILOT Park -teknologioita. Uusi Nissan LEAF tarjoaa myös e-Pedal-toiminnon, joka mahdollistaa liikkeellelähdön, kiihdyttämisen, hidastamisen ja pysähtymisen pelkkää kaasupoljinta käyttämällä.

Gareth Dunsmore, Electric Vehicle Director, Nissan Europe, totesi: ”Me emme ole kovin yllättyneitä siitä, että Nissan LEAF on maailman myydyin sähköauto. Olemme kehittäneet sähköautoamme massamarkkinoille kauemmin kuin mikään muu automerkki. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota eurooppalaisille asiakkaillemme kohtuuhintaisen ja innovatiivisen auton. Alle kymmenessä vuodessa olemme onnistuneet tekemään sähköautosta todellisuutta myös massamarkkinoille. Tämä saavutus todistaa jälleen kerran, että Intelligent Mobility -visiomme puhuttelee niitä asiakkaita, jotka uskovat turvalliseen, innovatiiviseen ja tietoverkkoihin liitettyyn autoiluun.”

Eurooppalaiset Nissan LEAF -kuljettajat ovat ajaneet nyt yli kaksi miljadria kilometriä sähköautoillaan ja säästäneet  yli 300 000 tonnia hiilidioksidipäästöissä. He ovat myös kaikkein tyytyväisimpiä Nissan-asiakkaita: 92 prosenttia Nissan LEAF -asiakkaista on tyytyväisiä autoonsa.

Nissan LEAF on paljon muutakin kuin täyssähköauto: se tarjoaa täysin uudenlaisen ajokokemuksen, joka on suunniteltu viemään ihmisiä paikasta toiseen hauskemmalla ja turvallisemmalla tavalla — kiinteässä yhteydessä ympäristöönsä. Nissan LEAF on Nissanin Intelligent Mobility -vision lippulaivamalli, joka tuo yhteen älykkään käyttövoiman, älykkäät ajo-ominaisuudet ja älykkään integroinnin ympäröivään infrastruktuuriin. Lue lisää Nissanin Intelligent Mobility -visiosta täältä.

Lue seuraavaksi