Uutiset

Autot

Nissan esittelee uudistetun Primastarin – entistä mukavampi ja taloudellisempi

Uusi Primastar on edeltäjäänsä miellyttävämpi ja käytännöllisempi. Uudistetussa kojelaudassa on paljon tavallisesti henkilöautoihin yhdistettyjä ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi keskuskonsolin päällä oleva A4-asiakirjapidin, uudet näppärästi sijoitetut säilytystilat ja säilytyslokero hanskalokeron yläpuolella (malleissa, joissa ei ole matkustajan turvatyynyä). Kojelaudan päällys on suunniteltu uudelleen, jotta mittaristo tulee esiin entistä paremmin. Varoitusvalot on myös sijoitettu uudelleen näkyvyyden parantamiseksi.

Lisäksi uusi Primastar tarjoaa runsaasti ominaisuuksia, jotka tekevät ajamisesta miellyttävää ja rentoa sekä kuljettajalle että matkustajille. Automaattinen ilmastoinnin säätö kuuluu Primastarin uusiin ominaisuuksiin. Äänentoistolaitteissa yhdistyvät MP3- ja CD-soittimet, selkeä kaukosäädinnäyttö, kannettavien laitteiden liitäntämahdollisuudet sekä Bluetooth-matkapuhelinliitäntä. Ohjauspyörään on lisätty vakionopeudensäätö ja nopeudenrajoitin.

Entistä taloudellisempi

Uusi Primastar kuluttaa huomattavasti vähemmän. Primastarin 2,0 litran ja 115 hevosvoiman dieselmoottorin polttoaineen kulutus on vähentynyt lähes litran (0,8) 100 kilometrillä ja hiilidioksidipäästöt ovat laskeneet 199 grammaan/kilometri (käsivaihteistolla). Moottori on saatavana myös dieselhiukkassuodattimella varustettuna. 

”Uudistetun Primastarin myötä Nissan esittelee suositun pakettiautonsa entistä miellyttävämpänä ja vähäpäästöisempänä. Olemme ennen kaikkea saaneet vähennettyä auton polttoaineen kulutusta, millä on huomattava vaikutus kokonaiskustannuksiin”, kertoo Sergio Alcaraz, Nissanin hyötyajoneuvojen Afrikan, Lähi-idän, Intian ja Euroopan liiketoimintayksikön varapääjohtaja.

”Uskomme, että Primastarin entistäkin paremmat ominaisuudet vetoavat suureen määrään liiketoiminta-asiakkaita,” jatkaa Alcaraz.

 

Lue seuraavaksi