Uutiset

Autot

MP 21 verkossa siirtyy maaliskuun loppuun

MP 21 -messut järjestetään nyt poikkeuksellisena aikana verkkotapahtumana. Alun perin tarkoituksena oli järjestää tapahtuma vakiintuneena MP-messujen ajankohtana helmikuussa, mutta nyt ajankohta on päätetty siirtää reilulla kuukaudella. MP 21 verkossa -tapahtuma järjestetään 26.–27.3.2021.

MP 21 verkossa -tapahtuma siirrettiin maaliskuulle, jotta kävijöille pystytään tuomaan nähtäville varmasti uutta kalustoa. Moottoripyörien uutuusmalleja on erittäin vaikea saada Suomeen vielä helmikuussa.
”Haluamme esitellä mahdollisimman kattavasti kaikkien moottoripyörämerkkien uutuusmallit MP 21 verkossa -tapahtumassa. Toivomme, että se onnistuu jo maaliskuun lopussa”, kertoo Niko Kantola Messukeskuksesta. ”Nyt on haasteellisinta moottoripyörien rahtikuljetusten järjestäminen Suomeen. Rahtiliikenne on jumiutunut ja lähetyskonttien saatavuus on huono. Myös moottoripyörävalmistajien aikataulut uusien mallien tuotannoille ovat olleet poikkeukselliset.”

MP 21 verkossa -tapahtuman lisäksi tänä vuonna järjestetään Moottoripyörien koeajopäivät 25.–28.5.2021 Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Jyväskylässä. Prätkällä töihin -päivä on 4.6.2021. ”Nämä kolme moottoripyöräilyyn liittyvää tapahtumaa tuovat hyvin esille moottoripyöräilyä ja uusia moottoripyörämalleja. Uskomme moottoripyöräilyn kiinnostavan entistä enemmän nyt keväällä, kun kotimaan matkailun suosiokin varmasti jatkaa kasvuaan”, uskoo Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston puheenjohtaja Mikko Summa. ”Tänä keväänä on oikea aika hankkia moottoripyörä. Se sopii erinomaisesti kotimaan matkailuun ja vapaa-ajan viettoon juuri nyt.”

MP 21 verkossa ensimmäistä kertaa

MP 21 verkossa -tapahtuma kokoaa motoristit, moottoripyörät ja moottoripyöräilyn varusteet perjantaista lauantaihin 26.–27.3.2021 verkkoon. Tarjolla on uutuuspyörien esittelyjä ja ohjelmaa, kuten muun muassa Petrol Circus Custom Bike Show:n pyörät ja Miss MP:n valinta, mopojen tuunausta ja vinkkejä motoristeille.

Ohjelmaa lähetetään livenä Messukeskuksesta ja tallenteita voi seurata vielä tapahtuman jälkeenkin kahden viikon ajan. Moottoripyöristä ja moottoripyöräilyvarusteista ja -tarvikkeista voi kysellä ja niitä voi ostaa chat-palvelun kautta yrityksiltä. Tapahtumapäivinä voi hyödyntää myös huikeita tarjouksia.

Osallistuminen verkkotapahtumaan on kävijöille veloituksetonta.

Jo ennen tapahtumapäiviä julkaistaan verkkosivuilla Miss MP -kisan finalistit. Perjantaina 26.3. osastot ovat avoinna ja ohjelmaa tarjolla klo 10–20. Lauantaina 27.3. tapahtuma on avoinna klo 10–20. Kahden viimeisen tunnin aikana julkaistaan Petrol Circus Custom Bike Show:n voittajat ja Miss MP 2021.

MP 21 verkossa -tapahtuman järjestää Messukeskus Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta.

Lue seuraavaksi