Uutiset

Autot

Mitsubishin autojen tuotanto on noussut jo 11 kuukautta peräkkäin

Mitsubishin autojen tuotanto nousi huhtikuussa 130,3 prosenttia verrattuna viime vuoden vastaavaan aikaan. Tämä on Mitsubishille toukokuusta 2017 alkaen jo 11:s kuukausi peräkkäin, kun sen tuotanto on kasvanut.

Mitsubishi on julkaissut autojensa maailmanlaajuiset huhtikuun tuotantomäärät. Mitsubishi raportoi 130,3 prosentin kasvun verrattuna viime vuoden vastaavaan aikaan. Tämä on Mitsubishille jo 11:s kuukausi peräkkäin, kun sen autojen tuotanto on kasvanut. Kasvua on jatkunut yhtäjaksoisesti toukokuusta 2017 alkaen.

Aiemmin keväällä Mitsubishi raportoi viime vuoden 19 prosentin maailmanlaajuisesta myynnin kasvusta 1,1 miljoonaan autoon. Lisäksi liikevaihto kasvoi viime vuonna 15 prosenttia 16,76 miljardiin euroon ja nettotulos kääntyi vuoden 2016 1,52 miljardin euron tappiosta 823 miljoonan euron voitoksi.

Mitsubishi Motors ennustaa tilikauden 2018 myynnin kasvavan 14 prosenttia 1,25 miljoonaan autoon.

”Uutuusmallimme tulevat kasvattamaan myyntiämme tällä tilikaudella. Maailmanlaajuisesti suurin kasvumme tulee Kaakkois-Aasiasta ja Kiinasta, jossa sekä tuotantokapasiteettia että jälleenmyyjäverkostoa tullaan kehittämään vastaamaan entistä paremmin kysyntään. Lisäksi Japanin myynnin virkoaminen edesauttaa myyntimme kasvua. Kuluva vuosi on tärkeä myös Mitsubishin brändin uusiutumisen ja kannattavuuden kestävässä rakentamisessa”, Mitsubishi Motorsin toimitusjohtaja Osamu Masuko kertoo.

Mitsubishin myynnin kasvua tulevat tänä vuonna siivittämään markkinoilla hyvin vastaanotettu uusi Eclipse Cross ja syksyllä lanseerattava uusi, maailman myydyin ladattava hybridi SUV – Mitsubishi Outlander PHEV.

Lue seuraavaksi