Uutiset

Autot

Mio yhdistää televisioviihteen ja navigoinnin

 

Uudet navigaattorit ovat helppokäyttöisiä ja monipuolisia viihdekeskuksia, joista automatkustajat voivat nauttia joko tauoillaan tai perillä määränpäässä.

Moov Spirit TV -mallisto jatkaa Mion perinteitä uudenlaisen muotoilun ja toiminnallisuuden kehitystyössä. Moov Spirit TV on loistavaa matkaseuraa perheajeluilla ja autolomilla, jolloin television ohjelmatarjonnasta pääsee nauttimaan leirintäalueilla. Laitteet voivat myös rauhoittaa takapenkkiläisten matkaa, sillä esimerkiksi lapset voivat katsella televisiota matkan aikana.

Pienikokoisen laitteen voi ottaa mukaan myös junaan tai bussiin, jolloin se ehkäisee tehokkaasti pitkästymistä. Ammatikseen ajavat – esimerkiksi taksin tai rekan kuljettajat – arvostavat varmasti mahdollisuutta nauttia tv-ohjelmista taukojensa aikana. Kotona Spirit TV toimii pienikokoisena varatelevisiona.

Moov Spirit TV -mallisto sisältää kaksi erittäin tyylikästä ja pienikokoista mallia. V505 on varustettu 4,7 tuuman ja V735 peräti seitsemän tuuman laajakuvanäytöllä.

Televisiokuvaa navigaattorissa

Digitaalisten televisiolähetysten katselu on silkkaa nautintoa V505:n ja V735:n laajakuvanäytöiltä. Laitteiden automaattiviritys sujuu nopeasti, ja käyttäjät pääsevät seuraamaan suosikkiohjelmiaan muutamassa sekunnissa. Kummassakin mallissa on seitsemän päivän ohjelmaopas (EPG), joka kertoo tulevan ohjelmiston jo viikkoa etukäteen.

Kahdella antennilla saavutettava vahva signaali, helppokäyttöinen kosketusnäyttö ja V735:n vakiovarustukseen kuuluva kauko-ohjain helpottavat ohjelmien seuraamista. Tarkka ja kirkas kuvaruutu sekä hyvä äänentoisto täydentävät katselukokemuksen.
V735 sisältää lisäksi erittäin monipuoliset mediakeskusominaisuudet. Laite osaa tallentaa ja toistaa videotiedostoja, valokuvia ja MP3-musiikkia.

Luokkansa paras opastaja

Mion uusi Spirit-ohjelmisto vauhdittaa navigointia. Sekä V505 että V735 sisältävät saman helposti opittavan käyttöliittymän ja selkeät TruMap-karttanäkymät. Moov Spirit TV:n avulla ajaminen muuttuu turvallisemmaksi, sillä laite muistuttaa nopeusrajoituksista ja valvontakameroista. Lisäksi oikea kaista ja moottoritien liittymä löytyvät helposti Lane Guidance -kaistaoppaan ja kolmiulotteisten risteyskuvausten avulla.

Molemmat uutuusmallit sisältävät ruuhkatiedot, jotka opastavat kuljettajia välttämään ruuhkapaikat ja muut hidasteet. Spiritin innovatiivinen Explore Mode tarjoaa matkailijoille tuhansia kiinnostavia POI-pisteitä ympäri Eurooppaa. Käyttäjä voi vain yhdellä kosketuksella luoda virtuaalisen POI-pisteen haluamaansa kohteeseen. Walking Mode -toiminto antaa mahdollisuuden navigoida kävellen käyttäen reittejä, joihin autoilla ei ole asiaa.

Mion Local Search -toiminnallisuus auttaa käyttäjiä löytämään nopeasti nähtävyyksiä, yöpymispaikkoja, kauppoja ja ravintoloita. Mion kehittämän NavPix-valokuvanavigoinnin avulla käyttäjät voivat selata valokuvia turistikohteista, uimarannoilta ja hotelleista. Jos kuvan kohde vaikuttaa kiinnostavalta, voi käyttäjä pyytää navigaattoria opastamaan kohteeseen.

Matkakohteista voi opiskella lisää laitteeseen valmiiksi asennetuista Wcities-matkaoppaista, jotka sisältävät runsaasti yksityiskohtaisia tietoja ja valokuvia eri kaupunkien nähtävyyksistä.

”Jo aiemmat navigaattorimallimme osaavat näyttää valokuvia sekä toistaa MP3-musiikkia ja videotiedostoja, joten digitaalinen tv-viritin on luonnollinen askel eteenpäin. V505 ja V735 yhdistävät huippulaadukkaat navigointiominaisuudet ja mahdollisuuden katsella satoja TV-kanavia ympäri Eurooppaa, joten ne ovat täydellinen matkakumppani perheille ja ammattiautoilijoille”, sanoo Mion maa­joh­taja Peter Anderson.

Moov Spirit TV on saatavilla jälleenmyyjiltä heinäkuussa -09.
Lisätietoja löytyy osoitteesta www.mio.com.

 

Lue seuraavaksi