Uutiset

Autot

Minileasing kysyntähuippujen tasaamisessa

Europcar minileasing

Verkkopalveluiden ja verkkorakentamisen parissa toimiva Relacom Oy on hyödyntänyt Europcarin minileasing-palvelua muun muassa kysyntähuippujen tasaamisessa.

”Meillä on oma, verrattain iso ajoneuvokanta, joka on mitoitettu normaalin työtilanteen mukaan. Ajoneuvotarpeemme saattaa kuitenkin vaihdella hyvinkin paljon ja nopealla aikataululla, koska työmme on hyvin sesonki- ja projektiluonteista. Näihin muuttuviin tarpeisiin vastaamme vuokraamalla autokalustoa minileasing-sopimuksilla”, kertoo projektipäällikkö Markku Pöysti Relacom Oy:stä.

Pöystin mukaan vuokrakalusto koostuu pääasiassa pakettiautoista, jotka pitävät sisällään myös kevyen, mutta asiakkaan tarpeen mukaan räätälöidyn huoltoautokalustuksen, valaistuksen ja invertterin. Relacom tarjoaa osaamistaan kaikkialla Suomessa, jolloin myös kumppaniverkoston on ulotuttava laajalle maantieteelliselle alueelle. Europcarin vahvuuksista puhuttaessa Pöysti nostaakin esiin laajan toimipisteverkoston, joka ulottuu eteläisimmästä niemestä aina pohjoisessa saakka.

Ari Perttilä

Lue seuraavaksi