Uutiset

Autot

Mikko Rindell Oy maahantuo ja myy Tachonova T-Reihe -digipiirturihallintaohjelmistoja

Mikko Rindell Oy:n Rauno Rindell esitteli saksalaista, mutta suomenkielistä Tachonova T8 -digipiirturihallintaohjelmistoa. Raskaskalusto Rindell Oy on aloittanut Tachonova T-Reihe -digipiirturihallintaohjelmistojen maahantuojana ja markkinoijana toukokuun alusta.

Tachonova T-Reihe -ohjelmisto on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu digitaalisten ajopiirturitietojen ja kuljettajakorttien hallintaan bussi- ja kuljetusyrityksissä. Ohjelma huomioi kaikki tarpeelliset tiedot, lukee automaattisesti tiedot kuljettajakorteista ja latauslaitteista sekä tarkistaa ovatko tiedot lainmukaisia. Tällöin kaikki lain vaatimukset tulee täytettyä automaattisesti ja luotettavasti.

Monipuoliset raportit ja tietojen havainnollinen esitystapa sekä numeerisesti että graafisesti säästävät aikaa ja helpottavat yrittäjän työtä. Esimerkiksi viranomaisraportit työsuojelupiiriin ja poliisiviranomaisille ovat helposti lähetettävissä suoraan ohjelmasta vaikkapa sähköpostilla. Myös todistukset kuljettajan työajoista (vrt. 28 päivän kiekot) saadaan tulostettua ulkomaan keikalle lähtevälle kuljettajalle helposti ja vielä halutun maan kielellä. Myös kuljetusyrityksen vastuu kuljettajan jatkuvista työaikarikkomuksista saadaan evättyä, kun tulostetaan rikkomus ohjelmasta ja otetaan siihen kuljettajan allekirjoitus. Tachonova T-Reihe -ohjelmistoja on saatavana saksan-, englannin- ja nyt myös suomenkielisinä versioina. Hankintahinnaltaan edulliset ohjelmistot ostetaan omaksi, jonka jälkeen ei ole kuukausi- eikä lisenssimaksuja.

 

Tachonova T-Reihe -ohjelmistoversiot

Tachonova T1 on kevyin ohjelmaversio kuljettajakortin lukemista ja tallentamista varten. Rikkeenanalysoinnin sekä kortinlukijan sisältävä ohjelma sopii lähinnä yhden auton yrittäjälle.

Tachonova T3 on puolestaan perusohjelma kortinlukijoineen kuljettaja- ja ajoneuvotietojen lukemista, arkistointia ja hyödyntämistä varten. Ohjelma sisältää myös rikkeenanalysoinnin ja todistamisavun niitä päiviä varten, joita ei oteta työaikalaskennassa huomioon. Tämä versio soveltuu parhaiten alle kahdeksan kuljettajan yrityksille.

Tachonova T8 on monipuolisin ohjelmisto kuljettaja- ja ajoneuvotietojen lukemista, arkistointia ja hyödyntämistä varten. Rikkeenanalysoinnin, todistamisavun ja kortinlukijan lisäksi versio tarjoaa useita muita toimintoja, kuten laajennetun raportin, monitoimikalenterin tärkeiden kuljettajia ja ajoneuvoja koskevien tietojen hallinnointia varten. Kalenteriin voi laittaa muistutukset esimerkiksi kuljettajien digipiirturikorttien, ajokorttien tai ADR-ajolupien vanhenemisesta ja piirturikorttien purkamisesta sekä ajoneuvojen osalta digipiirturien tarkastuksista, plommauksista ja ajoneuvojen katsastuksista. Lisäksi T8-versio mahdollistaa kuljettajaryhmittelyt sekä useita toimipisteitä.

 

Toukokuun alussa Raskaskalusto Rindell Oy aloittaa Tachonova T-Reihe -ohjelmistojen, kortti- ja auto- sekä langattomien purkulaitteiden ja näytöllä olevien kortinlukijoiden (esimerkiksi poliisille) sekä koulutussalkkujen myynnin ja markkinoinnin. Tuotevalikoimiin kuuluvat lisäksi paperisten piirturikiekkojen säilytyskansiot, erilaiset paperit, rullat ja piirturikiekot. Jatkossa valikoimiin tulevat myös raskaan kaluston navigaattorit, jotka kertovat muun muassa matalista silloista ja painorajoituksista sekä alkolukot.

 

Mikko Rindell Oy

Mikko Rindell Oy on turkulainen perheyhtiö, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1918, jolloin Frans Rindell aloitti tavaran kuljettamisen kahdella hevosella. Yrityksen perustaja Mikko Rindell aloitti linja-autouransa 50-luvulla toimien kuljettajana ja huoltomiehenä isänsä bussiyrityksessä. Omalla nimellään Mikko Rindell aloitti liikennöinnin 1969, jolloin yritys hoiti Turun sisäistä liikennettä sekä koti- ja ulkomaan tilausajoja.

Mikon pojan, Raunon, omistukseen Mikko Rindell Oy siirtyi 2007, jolloin autoinsinööriksi opiskellut ja yrityksessä pitkään työskennellyt Rauno otti vetovastuun yrityksestä.

Myös bussimatkatoimisto oikeudet ovat olleet yrityksellä yli 20 vuotta sekä Reisebüro Rindell incoming -matkatoimisto Saksassa vuodesta 2006 lähtien.

Tänä päivänä Mikko Rindell Oy tarjoaa tasokkaita ja ympäristöystävällisiä henkilökuljetuksia 14:llä Mercedes-Benz ja Setra linja-autolla ammatti- ja kielitaitoisen henkilökunnan myötä.

www.rindell.com

Miika Nyrö

 

Lue seuraavaksi