Uutiset

Autot

Mercedes-Benziltä pick-up

Mercedes-Benz aikoo laajentaa tuotevalikoimaansa pick-up-avolavamallilla vielä tällä vuosikymmenellä. ”Mercedes-Benzin tuleva pick-up-malli tukee mainiosti globaaleja kasvutavoitteitamme”, vakuuttaa Daimler AG:n pääjohtaja Dr Dieter Zetsche. ”Tulemme tähän autoluokkaan tuotteella, joka vastaa täysin omaa erottuvaa identiteettiämme ja kaikkia Mercedes-Benziin liitettyjä arvoja: turvallisuutta, ajomukavuutta, voimansiirron kestävyyttä ja auton arvon säilymistä.”

”Osana Mercedes-Benz Vans Goes Global -strategiaa on pick-up ihanteellinen ajoneuvotyyppi tuotevalikoimamme kansainväliseen laajentamiseen”, jatkaa Mercedes-Benz Vansin toimitusjohtaja Volker Mornhinweg.

Vastuu uuden tuotteet kehitystyöstä on Mercedes-Benz Vans -divisioonalla, jolla on jo vuosikymmenten kokemus niin ammatti- kuin yksityiskäyttöön suunniteltujen ajoneuvojen suunnittelusta, valmistuksesta ja markkinoinnista. Keskikokoisten avolava-autojen segmentti elää tällä hetkellä voimakkaassa murroksessa. Yhä useampia tämän kokoluokan autoja käytetään yksityisajoihin ja vapaa-ajan harrastuksiin. Siksi niin ammattimaiset kuin yksityiskäyttäjätkin vaativat autoilta yhä enemmän henkilöautomaisia ominaisuuksia.

Mercedes-Benzin tuleva pickup-avolavamalli on suunnattu erityisesti luokan kasvaville markkinoille Latinalaisessa Amerikassa, Etelä-Afrikassa, Australiassa ja Euroopassa. Uusi tuote tullaan suunnittelemaan yhteistyössä Renault-Nissan allianssin kanssa ja valmistajien mukaan nyt kehitettäviä ratkaisuja tullaan hyödyntämään niin Mercedes-Benzissä, Renaultin pick-upissa kuin uudessa Nissan NP300 -mallissakin.

Uutta pick-up -perhettä tullaan valmistamaan Mexicossa, Argentiinassa ja Espanjassa.

Lue seuraavaksi