Uutiset

Autot

Mercedes-Benz Vito ONE mukana ilmanlaadun parantamisessa

Veho Hyötyajoneuvot on toimittanut helsinkiläiselle Cervi Talotekniikka Oy:lle seitsemän uutta Mercedes-Benz Vito ONE 109 CDI BlueTEC -pakettiautoa. Nyt luovutettujen autojen myötä vuonna 2014 perustetun ilmanvaihtojärjestelmien ylläpito- ja uudistuspalveluita Uudenmaan ja Pirkanmaan alueella tarjoavan yrityksen Veholta hankkima pakettiautoperhe kasvaa jo 36 autoon.

Uudet etuvetoiset Mercedes-Benz Vitot luovutettiin Cervi Talotekniikka Oy:lle valmiiksi varusteltuina ja asiakkaan toivomuksen mukaisesti teipattuina. Kaikki nyt luovutetut Vito ONE:t ovat pitkällä koripituudella ja 3430 mm akselivälillä. Moottoreina on kevyet ja vähäpäästöiset OM 622 -dieselmoottorit, joiden iskutilavuus on 1,6 litraa, teho 65 kW (88 hv) ja vääntömomentti 220 Nm. ”Mercedes-Benz Vito ONE sopii erittäin hyvin niille, jotka arvostavat erinomaisen kuormatilapituuden ja kantavuuden ohella luokkansa matalimpiin lukeutuvaa polttoaineenkulutusta sekä matalia ylläpitokustannuksia”, KehäVeho Vantaan automyyjä Matti Karjalainen summaa.

”Reilun kuormatilan ja hyvän polttoainetalouden lisäksi Mercedes-Benz Vito ONE:n valintaan johtaneita kriteereitä olivat erinomainen hinta/laatu-suhde ja Vehon tarjoamien kattavien huoltopalveluiden joustavuus”, toteaa Cervi Talotekniikka Oy:n kehitys- ja myyntijohtaja Karl Jensen. ”Matalan kattokorkeuden (191 cm, kaikki mallit) ansiosta Vito soveltuu erittäin hyvin asennustikkaiden ja tarvikkeiden turvallisen toimittamisen myös korkeusrajoitteisiin työkohteisiin, joita on toimialueellamme yllättävän runsaasti”, Jensen lisää.

Cervi Talotekniikka Oy on Suomen suurin ilmanvaihtojärjestelmien elinkaari- ja saneerauspalveluita kustannustehokkailla ja energiaa säästävillä ratkaisuilla tarjoava täyden palvelun yritys. ”Palvelumme tarjoavat säästöä kiinteistön omistajille ja asuinviihtyvyyttä asukkaille. Terveellinen sisäilma on jokaisen perusoikeus. Ilmanlaatuun ja ympäristön tilaan liittyvät asiat ovat meille tärkeitä ja haluamme olla näissä asioissa kehityksen kärjessä. Vähäpäästöiset, ympäristöä säästäen valmistetut Mercedes-Benz Vito pakettiautot ovat yrityksemme liikkuvia käyntikortteja ja tukevat osaltaan puhtaamman ulkoilman ja vihreiden arvojen puolesta puhuvia tavoitteitamme”, kertoo Cervi Talotekniikka Oy:n toimitusjohtaja Petri Valve.

Cervi Talotekniikka Oy on erittäin tyytyväinen Vehon myynti- ja huoltohenkilöstön palvelutasoon sekä kaiken kattavaan palvelutarjontaan. Hyvien kokemusten ansiosta yritys on hankkinut kaikki 36 pakettiautoaan Veho Hyötyajoneuvoilta. Vehon palveluvalmiutta korostaa se, että nyt luovutetut autot toimitettiin asiakkaalle avaimet käteen periaatteella, osin valmiiksi varusteltuina ja yrityksen ilmeen mukaisin teipein teipattuina.

”Toimitusta valmisteltaessa laskimme, että asiakkaalle tulee kannattavammaksi hankkia autot valmiiksi varusteltuina ns. yhdestä luukusta kuin että autot lähtisivät tästä seuraavaksi teipattaviksi ja laajemmin varusteltaviksi. Nyt autot voivat lähteä saman tien ansaintatyöhön”, Karjalainen paljastaa.

Autoihin otettiin toimintavarmuuden takaavat ja elinkaarikustannuksien ennakointia helpottavat huolenpitosopimukset. ”Automme ovat tehokkaassa käytössä osin vuorokauden ympäri. Silloin on tärkeää, että ne ovat toimintavarmoja. Kustannusrakenteen ennakoitavuuden lisäksi huolenpitosopimuksen valintaa puolustaa sen vaivattomuus ja mahdollisuus sijaisautoon määräaikaishuoltojen lisäksi myös ennakoimattomien pysähdysten ajaksi. Veho Hyötyajoneuvot vastaa tälläkin osa-aluella parhaiten ja sujuvimmin tarpeisiimme”, Valve toteaa lopuksi.

Lue seuraavaksi