Uutiset

Autot

McRentille uusia vuokraustoimipisteitä Euroopassa

Saksalainen McRent on laajentunut Euroopan laajimmaksi matkailuautojen vuokraajaksi. Yhteensä 12 maassa toimipisteitä on 59 – uusimpina vuonna 2014 Iso-Britanniaan avattu Edinburgh, Valencia ja Almeria Espanjassa, Stuttgart/Sindelfingen, Luckenwalde ja Lensahn Saksassa sekä toimipisteet Portugalin Azoreilla, Poitiers Ranskassa, Zürich Sveitsissä, Stavanger Norjassa ja Tukholma Ruotsissa.

Suomen ensimmäinen McRent-toimipiste avattiin Best-Caravanin tiloissa Hyvinkäällä keväällä 2014. 

Vuokraustoiminnan laajentumisen mahdollistaa kasvava kiinnostus ajoneuvomatkailuun. Matkailuauton vuokraaminen on erinomainen tapa kokeilla uutta harrastusta laajalti koko Euroopassa. Toimipisteet sijaitsevat lentokenttien läheisyydessä ja McRentin kautta myös suomalaisten on helppoa ja turvallista vuokrata matkailuauto kotimaassakin toimivasta ketjusta.

McRentin laajeneminen jatkuu myös vuoden 2015 aikana. Kohdemaita on erityisesti Itä-Euroopassa ja meille läheinen Viro Tallinnan toimipisteellään. McRentin koko 1 300 ajoneuvon vuokrakalusto on uutta, Suomessa kuluvan mallivuoden ajoneuvoja suomalaisten suosimilla pohjaratkaisuilla.

Tulevalle kesälle McRentillä on Suomessa reilut parisenkymmentä vuokra-autoa. Suosituimpien lomaviikkojen varaukset tehdään ensimmäisenä ja vuokra-auto kannattaakin varata heti. McRentin suomenkielisellä kotisivulla voi vertailla vaihtoehtoja ja tehdä varauksen. 

Lue seuraavaksi