Uutiset

Autot

Matkailuajoneuvokauden avaus Turussa

 

Turun Caravan Show & Camping on perinteisesti kalenterivuoden ensimmäinen matkailuajoneuvotapahtuma maassamme. Messuilla saadaan perinteisesti myös laajaa kotimaista tuntumaa matkailuvaunu- ja autokaupan suhdannenäkymiin ja kaupan kehittymiseen.

Kuten aikaisempinakin vuosina, niin tänäkin vuonna messuilla esittäytyivät kaikki tärkeimmät Suomessa olevat matkailuajoneuvomerkit. Messuilla edustettuna olivat Pösll, Concorde, Rapido, Kabe, Hobby, Adria, Rimor, Dethleffs, Sunlight, Globecar, Travel Zip, Challenger, Carthago, Burstner, Poksi, Cabby, LMS, Elnagh, Solifer, Subaru, Esteral, TEC, Itineo, Niesmann+Bischoff/Arto. Kuten aikaisempinakin vuosina, tapahtuman tärkeänä osana olleilla treffeillä kävi useampi sata vaunu- ja autokuntaa, joten kaupankäynti tai ainakin vertailu eri merkkien välillä oli vilkasta.

Ohjelmatarjonta tapahtumassa oli runsasta, valittiinhan siellä muun muassa perinteisesti vuoden caravan-alueet kahdessa sarjassa. Palkitut alueet tulivat tällä kertaa Raumalta (Poroholma) ja Vieremältä (SFC Hiilimutka). Messujen asiantuntijapaneelit ja viihdetapahtumat juonsi Janne Kataja ja lauantaina esiintyi tangokuningas Amadeus Lundberg. Samalla lailla perinteitä kunnioittaen Sunnuntaiaamu valkeni karavaanarikirkolla.

Pentti Nurmela

Lue juttu oheisesta pdf-liitteestä:

 

Lue seuraavaksi