Uutiset

Autot

Matka alkaa Helsingin Caravan-messuilta

Helsingin caravan messut

Tammikuussa Helsingin messukeskuksessa järjestettävät Caravan-messut esittelevät vuoden 2015 uudet matkailuajoneuvomallit. Messuilla on mahdollsiuus tehdä mainioita löytöjä Outlet-hallissa, missä myydään käyttämättömiä matkailuajoneuvoja, pääasiassa 2014 rekisteröityjä. Samanaikaisesti Messukeskuksessa järjestetään tuttuun tapaan Matkamessut, josta ajoneuvomatkailija löytää uudet reitit ja kohteet. Helsingin Caravan-messuilla kävijät pääsevät tutustumaan laajaan kotimaanmatkailutarjontaan. Mukana on kaikkiaan 800 kotimaan kohdetta, kansainvälisiä näytteilleasettajia on 80 eri maasta ja Euroopan kohteet ovat kattavasti esillä. Teemamaa Matkamessuilla on Egypti. 

”Helsingin Caravan-messuilla voi tutustua uusiin matkailuajoneuvoihin, mutta myös suunnitella tulevia matkoja niin kotimaahan kuin ulkomaillekin”, kertoo tapahtumasta vastaava Lumia Ankkuri Messukeskuksesta. ”Ajoneuvomatkailu on kiehtova tapa matkustaa ja hyvin suunniteltuna matkasta saa aina enemmän irti. Matkamessuilta löytyy uusia kohteita ja paljon tietoa ajoneuvomatkailijoille.”

Helsingin Caravan-messuihin osallistuvat muun muassa seuraavat merkit:  Adria, Bürstner, Carado,  Dethleffs, Fendt, Hobby, Hymer,  Kabe, LMC ja Sunlight. Messukeskus järjestää Helsingin Caravan-messut 16. – 18.1.2015 samanaikaisesti Pohjois-Euroopan suurimman matkailualan tapahtuman Matkamessujen kanssa. Tapahtumat ovat avoinna pe klo 12-19 ja la-su klo 10-18. Samalla lipulla pääsee tutustumaan sekä Caravan- että Matkamessuille.

Lue seuraavaksi