Uutiset

Autot

Mainos – Lainarahaa kuljetusalan ammattilaisille

Uuden ajoneuvon hankinta on aina mieleenpainuva tapahtuma. Kuuluisa uuden auton tuoksu on oma kokemuksensa, oli kyseessä uusi raskas ajoneuvo tai henkilöauto. Usein ajoneuvon hankintaan tarvitaan kuitenkin lainarahaa.

Nykyiset rahoitusmarkkinat ovat sekoitus perinteisiä pankkilainoja tarjoavia kivijalkapankkeja sekä uusia yrittäjiä, jotka tarjoavat pienlainoja verkon kautta. Lainan valinnassa ja ehdoissa on paljon selvitettävää niin kuluttajalle kuin pienyrittäjälle, mutta onneksi tähän löytyy apua.

Pankkilainat ovat perinteinen tapa rahoittaa suuria hankintoja ja ne jatkavat johtavana rahoitustapana yritysten ja yrittäjien keskuudessa. Verkkopankit, pienlainayritykset ja perinteiset kivijalkapankit kuten Nordea ja OP tarjoavat kaikki oman versionsa autoluotosta sitä tarvitseville.

Rahoitusmarkkinoille on viimeisen kymmenen vuoden aikana astunut uusia toimijoita ja rahoitustapoja, jotka pyrkivät haastamaan perinteiset suomalaiset toimijat. Santander, Bank Norwegian ja monet muut kuluttajalainoja tarjoavat yritykset ovat astuneet Suomen lainamarkkinoille ja haastaneet perinteisten pankkien aseman erilaisten pienlainojen avulla. Pienlainat ja nk. pikavipit ovatkin muodostuneet kuumaksi puheenaiheeksi vuosien aikana.

Ilmaisen Matchbanker lainavertailupalvelun kautta lainaa tarvitsevat pääsevät vertaamaan tarjolla olevien pienlainojen ehtoja ja hintoja. Matchbankerin kautta lainojen ehdot käyvät nopeasti selville ja saat hyvän yleiskuvan lainatarjonnasta Suomessa.

Omavastuu ja tarkkaavaisuus ovat tärkeässä asemassa mitä tahansa lainaa hakiessa, ja erityisen tärkeitä verkkolainaa valitsessa. Ammattilaisten apuun turvautuminen lainan valinnassa on usein paras vaihtoehto kun selvitetään omaa rahoitustarvetta. Kun haet lainaa Matchbankerin kautta, sinun ei tarvitse arvailla lainojen piilokuluja vaan todellinen vuosikorko ja muut ehdot tulevat nopeasti selviksi.

Tee lainapäätös aina harkiten
Pienlainojen arvo on niiden nopeudessa ja helppoudessa. Kuljetusalan ammattilaisille normaalit pankkilainat ovat edullisempi vaihtoehto, mutta yllättävät tilanteet ja kustannukset voivat vaatia pikalainan käyttöä.

Kun oma maksukyky ja maksuajat ovat selvillä, on helppo tehdä pikainen laskelma lainan todellisista kuluista ja päättää itse, mikä luoton muoto sopii yrityksen sen hetkisiin tarpeisiin parhaiten. Samat periaatteet koskevat myös kuluttajia, jotka ovat hankkimassa uutta autoa tai traileria.

Verkosta nostettavat pienlainat ovat usein riskipitoisempia verrattuna pankista saatavaan rahaan. Kulut ovat korkeammat ja takaisinmaksuajat lyhyemmät. Pienlainoista voi muodostua nopeasti ongelma niille, jotka eivät hallitse omaa rahankäyttöään. Nopeuden ja vaivattomuuden lisäksi verkosta nostettavat pienlainat ovat myös helpommin saatavilla ja niitä voidaan hakea ilman vakuuksia.

Verkon pienlainoja ei tarvitse pelätä, kunhan kaikki tarvittava tieto lainan ehdoista on käsillä ja takaisinmaksusuunnitelma laadittu. Lainoja vertailevien sivustojen kautta verkosta löytyy takuulla sopiva lainamuoto jokaiselle rahaa tarvitsevalle.

Jokaisen päätettäväksi jää mikä kaikista tarjolla olevista rahoitusmalleista ja verkkopankeista on se paras. Hyvin tehty pohjatyö tekee lainapäätöksen tekemisestä helpompaa.

Artikkeli on Matchbankerin tuottamaa kaupallista sisältöä.

Lue seuraavaksi