Uutiset

Autot

Maahantuoja vaihtui

Bassadone Automotive Groupilla on jo ennestään vahva osaaminen suomalaisesta autokaupasta. Bassadone Automotive Groupin tytäryhtiö Simetron Group toimii Suomessa ja Baltiassa Hyundai, Suzuki ja Isuzu-autojen maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Vuodesta 2009 alkaen Bassadone Automotive Groupin ME Auto on toiminut pääkaupunkiseudulla myös Renaultin ja Dacian jälleenmyyjänä. Maahantuontiyhtiön vaihtuminen ei muutoinkaan vaikuta nykyiseen Renault- ja Dacia-jälleenmyyjäverkostoon, joka jatkaa toimintaansa entiseen tapaan.

Bassadone Automotive Groupin omistaja ja hallituksen puheenjohtaja George Bassadone kertoo Suomen automarkkinan kasvupotentiaalin luovan hyvät näkymät uudelle yhtiölle.

”Tavoitteenamme on nostaa Renault- ja Dacia -tuotteet niiden ansaitsemalle tasolle Suomen automarkkinoilla. Tavoitteemme ovat haastavat, mutta realistiset. Erityistä huomiota tulemme kiinnittämään asiakastyytyväisyyteen niin myynti- kuin huoltotoimintojenkin osalta. Uskon, että nykyisillä merkeillämme saavuttamamme hyvät tulokset ja pitkä kokemuksemme auttavat tässä työssä”, toteaa George Bassadone yhteistyöstä.

ME Auton hyvä ote Renault- ja Dacia-jälleenmyyjänä on vakuuttanut Bassadone Automotive Groupin olevan oikea yhteistyökumppani Suomen markkinoilla. Paikallisena toimijana uusi maahantuontiyhtiö tulee olemaan joustava ja nopea reagoimaan markkinoiden vaatimuksiin, sanoo Renault Nordic AB:n toimitusjohtaja Philippe Jombart.

Renault Nordic on Pariisissa sijaitsevan Renault SAS:n tytäryhtiö, joka aloitti toimintansa Renault- henkilö- ja tavara-autojen maahantuojana 1.1.2008 Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Bassadone Automotive Group on vuonna 1904 perustettu autoalan yritys ja toimii useiden eri merkkien maahantuojana ja vähittäismyyjänä muun muassa Espanjassa ja Gibraltarilla. Vuodesta 2008 tytäryhtiönä toiminut Simetron Group on vuonna 1997 perustettu autojen maahantuontiin ja vähittäismyyntiin keskittynyt yritysryhmä, johon kuuluu Suzuki Motor Finland Oy, Hyundai Motor Finland Oy, Isuzu Motor Finland Oy sekä pääkaupunkiseudulla vähittäiskauppaa harjoittavat ME Auto autoliikkeet.

 

Lue seuraavaksi