Uutiset

Autot

Älykkäämpää navigointia

Kaikissa Go Live 800 -navigaattoreissa on vuodeksi ilmainen Live-palvelu, pitäen sisällään TomTomin edistyksellisen HD Traffic -palvelun. Sen avulla kuljettaja saa ajankohtaisimmat liikennetiedotukset kahden minuutin välein. TomTomin Live -palvelu kattaa koko Euroopan, joten HD Traffic antaa yksityiskohtaisia tietoja ajomatkan kestosta, tilanneraportteja ja jopa reittivaihtoehtoja maasta ja tiestä riippumatta.

“TomTom Go Live 800 -navigaattorit antavat mahdollisuuden reaaliaikaiseen liikennetietoon, minkä lisäksi HD Traffic -palvelu auttaa kuljettajia välttämään ruuhkia, mikä säästää rahaa ja aikaa”, sanoo TomTomin Suomen maajohtaja Jukka Alhonen.

Go Live 820 -navigaattorien live-palveluun sisältyy myös parhaat tiedot Euroopan nopeusvalvontakameroista. Lisäksi palvelu auttaa löytämään kauppoja ja yrityksiä tarkan ja selkeän Google-haun avulla. TomTom Go Live 800 -navigaattorit kertovat myös paikallisesta säästä ja antavat tarvittaessa viiden päivän sääennustuksen. Kiireen iskiessä TomTomin QuickGPSfix auttaa kuljettajia aloittamaan navigoinnin sekunneissa.

TomTom Go Live 820 -navigaattorin kosketusnäytön koko on 4,3 tuumaa, mallissa 825 näyttö on kooltaan 5,0 tuumaa.

Lue seuraavaksi