Uutiset

Autot

Logimint Oy päätyi Opel Movanoon

Opelin mukaan Movano on raskaan pakettiautoluokan vahva soturi, joka on suosittu monikäyttöisyytensä ja kestävyytensä ansiosta. Asiakkaille on myös tärkeää, että satojen vaihtoehtojen joukosta voi räätälöidä tarkasti juuri heidän kuljetustarpeisiinsa parhaan vaihtoehdon. Valmistajan väitteet eivät ole vain mainostekstiä, sillä yksi Logimint Oy:n toimitusjohtaja Robert Hawkinsin päätöksen perusteista olivat kuulopuheet. Toisin sanoen Opel Movanolla on hyvä maine. Tärkeämpänä tekijänä olivat kuitenkin koeajot Movanolla ja kilpailijoilla.

Koeajojen kautta

”Opel on henkilöautomainen ja siinä on hyvä ajotuntuma”, Hawkins kiteyttää testien tulokset.
Hawkinsin johtama Logimint Oy on tänä vuonna perustettu yritys, joka alkoi neuvottelut autojen hankinnasta helmikuussa. Kuten kuljetusyrityksissä yleensä, nytkin prosessi oli pitkä, sillä kauppa päätettiin toukokuussa ja ensimmäiset autot toimitettiin asiakkaalle elokuussa. Käytössä käsitys Movanossa on vain vahvistunut.”Opel Movano soveltuu mainiosti yhtiömme käyttötarkoitukseen ja sen hinta/laatusuhde todistaa meidän tehneen hyvän valinnan. Kuljettajat ovat antaneet lähes poikkeuksetta hyvää palautetta kiitellen samalla auton hallittavuutta. Moottori on sopivan tehokas ja erittäin taloudellinen.”

Huolto tärkeässä asemassa

Logimint Oy:n autot ovat erittäin siistejä niin ulkoa kuin sisältä, mikä perustuu järkevään seikkaan. Yhtiössä jokaisella kuljettajalla on nimikkoauto, josta hän pitää hyvää huolta. Hawkins kertookin, että tuuraaja saa kuulla kunniansa, ellei pidä autoa yhtä hyvässä kunnossa.Autot myyneen Laakkonen Oy Vantaan uusien autojen myyntipäällikkö Tiina Välimäki kiittelee Hawkinsin olleen miellyttävä asiakas, jonka kanssa ostoprosessi hoidettiin ammattimaisesti. ”Movanon valinta oli helppo perustella asiakkaalle, sillä se on kokonaistaloudellinen ja siinä on kaikki laatua ja kulutusta myöten kohdallaan”, Välimäki toteaa. Vantaan lentokentän kupeessa toimivalle Logimintille oli myös tärkeää, että Laakkonen Oy Vantaalla on autoille erikoiskoulutetut nimikkoasentajat ja kaksi kookkaille pakettiautoille suunniteltua nosturipaikkaa korjaamolla.

Kokonaistaloudellisuus ratkaisi

Opel Oy:llä toukokuun puolesta välistä alkaen työskennellyt pakettiautojen myyntipäällikkö Juha Aromaa kiittelee Laakkosen yritysmyynnin korkeatasoista asiakkaan palveluperiaatetta. Hänen mielestään Movano oli varmasti oikea väline Logimint Oy:lle selkeän tavaratilansa ja kilpailijoita tuhansia euroja alhaisemman hankintahinnan ansiosta: ”Yrityksen on laskettava kaikki kustannusten kautta ja silloin hinnan ja laadun välisen suhteen merkitys korostuu.”
Opelin mallisto kehittyy ja uudistuu jatkuvasti. Tänä syksynä eniten muutoksia tapahtuu pakettiautoissa, mikä tuo mukanaan syksyn markkinoille uuden Opel Vivaron. Mutta myös Opel Movano uudistuu, minkä takia vakuuttava ja hinta/laatusuhteeltaan kiitettävä auto on jatkossa nykyistäkin parempi vaihtoehto.

Taloudellisuus valttina

”Movanon merkittävin parannus on polttoaineenkulutus, joka on vielä aiempaa alhaisempi vaikka samalla moottori on entistä voimakkaampi. Näin Movano on taloudellisempi, tehokkaampi ottaen ympäristön paremmin huomioon”, kiteyttää Opel tavara-autojen uusi johtaja Steffen Raschig loppusyksystä Suomeen saapuvan uudistuneen Movanon tärkeimmän muutoksen. ”Uudistunut Movano tarjoaa nyt rahalle paremman vastineen kuin koskaan aiemmin.”

Lue seuraavaksi