Uutiset

Autot

Lehtimäki ja Kovanen yhteistyöhön tilausajoliikenteessä

Lehtimäki Tilausajot ja Kovanen aloittavat yhteistyön, jonka ansiosta asiakas saa samalta toimijalta kaiken tarvitsemansa ja suuretkin kuljetuskokonaisuudet hoituvat helposti.

Taksi- ja kuljetusalan johtavat toimijat, Lehtimäki Tilausajot ja Kovanen, aloittavat yhteistyön. Jatkossa Lehtimäen asiakkaat voivat tilata Kovasen Mercedes Benz -henkilöautoja ja pikkubusseja eli 10- ja 16-paikkaisia autoja. Vastaavasti Kovaselta voi tilata Lehtimäen isoja busseja. Taustalla on halu taata asiakkaille entistä parempi saatavuus sekä nostaa palvelun korkeaa laatua entisestään.

”Kovanen on paras kumppani meille, koska hekin ovat aina panostaneet tinkimättömästi kokonaisvaltaiseen laatuun. Kasvaneen kapasiteetin ansiosta pystymme tarjoamaan laajempia kuljetuskokonaisuuksia monipuolisemmalla kalustolla, ja asiakas saa tutulta yhteyshenkilöltä kaiken tarvitsemansa”, kertoo Lehtimäki Groupin toimitusjohtaja Mikko Lehtimäki.

Kaikki Kovasen isojen bussikuljetusten operointi siirtyy Lehtimäki Tilausajoille. Lehtimäen kapasiteetti on tilausajoissa kaiken kaikkiaan yli 70 bussia.

”Meillä on ennen ollut vain kahdeksan isoa bussia. Haluamme jatkossakin olla täyden palvelun kuljetusten talo ja nyt voimme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän. Satsaamme Kovasella 16-paikkaisiin pikkubusseihin ja henkilöautoihin. Lehtimäki on laadukas ja luotettava tilausajoihin erikoistunut toimija, joka pystyy täyttämään meidän toiveet ja vaatimukset”, Kovasen toimitusjohtaja Topi Simola sanoo.

Asiakkaille muutos näkyy korkealaatuisen kuljetuspalvelun parempana saatavuutena ja asioinnin helpottumisena.

Lue seuraavaksi