Uutiset

Autot

Laakkonen laajentaa autoliikkeiden verkostoaan

Laakkonen autokonserni vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana autoliikeketjuna. Se avaa lokakuun alussa uuden suuren vaihtoautokeskuksen Ouluun ja kaksi uudistunutta liikettä Raisioon ja Porvooseen.

Oulun vaihtoautokeskus on samalla Laakkosen maihinnousu uudelle markkina-alueelle. Yhtiöllä on tällä hetkellä useita kymmeniä autoliikkeitä Joensuusta Turkuun ulottuvalla akselilla.

”Oulu on meille erittäin kiinnostava uusi markkina-alue. Tämän uuden vaihtoautokeskuksemme myötä myös Oulun asiakkaamme pääsevät paikallisesti tutustumaan koko autokonsernimme vaihtoautotarjontaan. Vaihtoautokeskustemme tehokas kustannusrakenne ja Laakkosen autokonsernin ostokanavat takaavat uuteen avattavaan vaihtoautokeskukseen laajan valikoiman ja erittäin kilpailukykyiset hinnat laadusta tinkimättä. Hyvät kokemuksemme aiemmin avatuista Helsingin ja Tampereen vaihtoautokeskuksista luovat korkeat odotukset myös Oulun vaihtoautokeskukselle.”, sanoo Laakkonen autokonsernin toimitusjohtaja Tero Panhelainen.

Uusi FordStore-lippulaivaliike Raisiossa on Laakkosen toinen FordStore-myymälä. Ensimmäinen on palvellut asiakkaita Herttoniemessä vuodesta 2016 lähtien. Laakkonen FordStore-liikkeet ovat uudenlainen tapa kokea, ostaa ja omistaa Ford-tuotteita ja -palveluita. Niissä voi tutustua koko Ford-mallistoon, myös sellaisiin erikoisuuksiin kuin Ford Mustang, Focus RS -mallit ja Vignale-mallisto.

Porvoon Laakkonen on uudistunut ja kaikki Laakkosen tällä alueella edustamat merkit ovat nyt samassa osoitteessa Kuninkaanportissa. Myös merkkihuollot ja varaosapalvelu toimivat samoissa tiloissa. Ford, Nissan ja Skoda muuttavat nyt uudisrakennukseen samalle tontille missä Volkswagen myynti on jo palvellut vuosia.

Liikkeiden avajaiset ovat tänä viikonloppuna 7-8.10. Laajentumisen myötä Laakkosella on nyt 25 autoliikettä eri puolilla Suomea

Lue seuraavaksi