Uutiset

Autot

Laakkonen-konserniin oma autolasiketju

PRO Autolasipalvelu Laakkonen-konserniin

Laakkonen-konserni tuo markkinoille oman erillisen autolasiketjun. Vuodenvaihteessa toimintansa aloittanut PRO Autolasipalvelu tulee tarjoamaan asiakkailleen laadukkaan ja kilpailukykyisen konseptin autolasiongelmien ratkaisemiseen konsernin toimipisteissä eri puolilla maata.

“Jatkuvasti muuttuvassa ja kehittyvässä autoalan ekosysteemissä on tärkeää, että voimme palvella autoilevaa kuluttajaa kaikilla autoiluun sekä auton huoltoon ja korjaukseen liittyvillä osa-alueilla. Tästä syystä olemme halunneet ottaa vahvan roolin myös autolasipalveluissa, tarjoten kuluttajalle uudenlaista ja laadukasta toimintatapaa”, kertoo Laakkonen-konsernin jälkimarkkinointijohtaja Simo Ahlgren.

“Koska lasi on entistäkin merkityksellisempi osa ajoneuvon korirakennetta, on se luonnollinen osa meidän jälkimarkkinoinnin liiketoimintaa ja uutena konseptina mahtava lisäys Laakkosen omaan palveluvalikoimaan. Haluamme olla merkkiliikesegmentin johtava toimija myös autolasipalveluissa”, jatkaa Ahlgren.

Lasi on osa turvallisuutta

PRO Autolasipalvelussa käytetään aina vain alkuperäisiä varaosia, Laakkosen omaa koulutettua henkilökuntaa sekä parhaita tieto- ja laskutusjärjestelmiä. Näin PRO Autolasipalvelu pystyy varmistamaan, että autot korjataan aina uusimmilla työkaluilla ja menetelmillä – aina ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta.

”Uusi lähestymistapa auttaa lisäämään niin kuluttaja- ja markkinalähtöisyyttä kuin autolasialan yleistä tunnettuuttakin. On tärkeää muistaa, että laadukas ja oikein asennettu autolasi on merkittävä osa nykyaikaista ajoneuvoa niin aktiivisen kuin passiivisenkin turvallisuuden osalta”, muistuttaa Laakkonen-konsernin toimitusjohtaja Timo Yli-Salomäki.

Pääyhteistyökumppanina Laakkosen uudessa PRO Autolasipalvelussa toimii Saint-Gobain Autover, joka on osa maailman johtaviin autolasivalmistajiin kuuluvaa kansainvälistä Saint-Gobain -konsernia. Saint-Gobain Autoverin edustama päämerkki on Saint-Gobain Sekurit, jolla on vahva jalansija ajoneuvojen kokoonpanossa käytettävissä ensiasennuslasituksissa.

Lue seuraavaksi