Uutiset

Autot

Kuusiluodolta laadukkaat rampit sekä kulkusillat

Kuusiluoto Oy on järvenpääläinen vuonna 1985 perustettu yritys, jonka toiminta keskittyy apuajoneuvojen ja niiden varaosien sekä ramppien ja kulkusiltojen maahantuontiin ja myyntiin. Yrityksellä on apuajoneuvoissa merkittävä markkinaosuus maassamme ja niiden rinnalle ovat myynnissä nousseet turvallisuutta sekä työergonomiaa lisäävät lastausrampit sekä kulkusillat. Kuusiluodolla onkin erittäin laaja valikoima alan huipputuotteita ja ilman turhia välikäsiä myös tuotteiden hinnat ovat hyvin kilpailukykyisiä.

Kuusiluoto Oy myy vuodessa yhteensä noin 800 uutta tai käytettyä apuajoneuvoa ja ramppien sekä kulkusiltojen edustukset tulivat hyvin loogisena ratkaisuna mukaan tuoterepertuaaria laajennettaessa. ”Meidän vahvuutenamme on erittäin laaja valikoima erityyppisiä ramppeja, minkä ansiosta asiakas voi valita juuri itselleen sopivimman vaihtoehdon. Tarjolla on ruotsalaisia Feal- ja tsekkiläisiä Milos-ramppeja sekä erittäin edullisia salkkuramppeja”, kertoo Kuusiluodon toimitusjohtaja Harri Puro. ”Varastomme ovat erittäin suuret, minkä ansiosta myös toimitukset ovat nopeita. Tarvittaessa meiltä saa luonnollisesti myös kaikki tarvittavat asennuspalvelut”, Puro lisää.

Turvallisuus ennen kaikkea

Kevyet ja helppokäyttöiset rampit edustavat nykyaikaista lastausteknologiaa, jonka avulla pyörätuolimatkustajien avustaminen, pyörillä tapahtuva lastaus sekä muu tavaroiden kuormaus helpottuu huomattavasti. ”Työergonomian kehittyessä ja liukastumisten vähentyessä vältytään monilta turhilta sairauspäiviltä, mikä näkyy tietenkin myös taloudellisessa mielessä. Lukitus- ja kiinnitysmekanismit ovat nykyään hyvin kehittyneitä, joten niidenkään puolesta käyttö ei enää jää kiinni”, korostaa Puro. ”Valikoimaamme kuuluvat niin taittorampit, teleskooppiluiskat, ajoluiskat kuin kulkusillat ja parhaimman kuvan mahdollisuuksista saa uuden nettisivumme www.lastausramppi.fi kautta. Sivustolta löytyy runsaasti esimerkkejä pyörätuolien, moottorikelkkojen, mönkijöiden tai muiden koneiden sekä tavaroiden kuormaamisen helpottamisesta”, lisää Puro.

Vuokrausmahdollisuus kaikkiin tuotteisiin

Apuajoneuvoissa vuokrauksella on merkittävä osuus ja Kuusiluoto on laajentanut saman palvelun myös ramppi- ja luiskatuotteisiinsa. ”Vuokraus soveltuu niin yksityisille asiakkaille kuin julkisille laitoksille ja sen kautta voidaan välttää turhat investoinnit sekä varastointikulut. Samalla vuokraus tarjoaa riskittömän vaihtoehdon tutustua tuotteisiin rauhassa ja harkita ostopäätöksen tekemistä”, korostaa Puro. ”Meillä on tarjolla myös oma reilu rahoitusmahdollisuus, jonka kautta hankintojen tekeminen helpottuu entisestään. Vahvan ammattitaidon ansiosta osaamme suositella jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivimmat tuotteen ja esimerkiksi kulkusiltojen osalta pystymme suunnittelemaan toimivat ja turvalliset, yksityiskohtaisesti räätälöidyt erikoisratkaisut”, jatkaa Puro.

Lue seuraavaksi