Uutiset

Autot

Kulman takana väijyy uusi Vito

Mercedes-Benzin mukaan Viton uusi sukupolvi osoittaa, millaisia pakettiautot voivat parhaimmillaan olla, kun käytettävissä on uusinta teknologiaa ja riittävästi kunnianhimoa. Uuden Viton uudet moottorit ovat taloudellisia ja erittäin suorituskykyisiä. Euro 5-normit täyttävien moottorien kulutuslukemat ovat laskeneet parhaimmillaan jopa 15 prosenttia edeltäviin voimanlähteisiin verrattuina lisääntyneestä tehosta ja vääntömomentista huolimatta.

Vitoon tulee saatavaksi myös BlueEfficiency-paketti, joka sisältää mallista riippuen erilaisia polttonesteenkulutuksen ja päästöjen vähentämiseen tähtääviä ratkaisuja. Esimerkkeinä Vitossa toteutetuista BlueEfficiency -toimenpiteistä voidaan mainita ECO start/stop -automatiikka, matalan vierintävastuksen renkaat sekä nelisylinteristen moottoreiden yhteydessä vakiovarusteena oleva uusi kuusivaihteinen manuaalivaihteisto. 

Ulkoisesti uudet Vitot erottuvat edeltäjistään lähinnä aikaisempaa dynaamisemmilta näyttävien ajovalojen ja puskureiden osalta. Uudelleenmuotoiltujen kokonaisuuksien ansiosta autolle on saatu kokonaan uusi ilme. Myös Viton alustarakenne on uudistunut ja erityistä huomiota on kiinnitetty ajo-ominaisuuksien parantamiseen, hiljaisuuteen ja mukavuuteen.

Viton ohjaamon laatutaso on kohentunut huomattavasti, sillä muun muassa hallintalaitteisiin on tehty lukuisia uudistuksia ja samalla myös verhoilumateriaalit on vaihdettu. Uusi Vito on sisältä entistä hiljaisempi ja mukavampi paljolti parantuneen äänieristyksen sekä uuden alustarakenteen ansiosta.

Lue seuraavaksi