Uutiset

Kuljetuskalusto

Koivunen Oy tuo Suomeen raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketjun

Autoalan teknisen kaupan monialayritys Koivunen Oy lanseeraa Suomen markkinoille kansainvälisen raskaan kaluston Top Truck -korjaamoketjukonseptin. Konsepti on suunnattu riippumattomille hyötyajoneuvo-, kuorma-auto- ja perävaunukorjaamoille. Top Truck -ketjun toimintamalli perustuu itsenäisen raskaan kaluston korjaamon sekä Koivunen Oy:n väliseen yhteistyöhön.

Kansainvälistä yhteistyötä

Top Truck on Groupauto Internationalin organisoima, Euroopan suurin raskaan kaluston korjaamopalveluita tarjoava ketju. Ketju mahdollistaa sidosryhmille myös kansainvälisen yhteistyön. Tällä hetkellä Top Truck -konsepti kattaa 14 maata, joissa toimii yhteensä yli 1000 raskaan kaluston huoltopistettä.

Kehittyvä konsepti itsenäisille hyötyajoneuvokorjaamoille

Suomessa ketjun ohjauksesta vastaava Koivunen Oy tarjoaa Top Truck -ketjun jäsenille laajan teknisen tuki- ja palveluverkoston. Kattava tuotevalikoima, keskitetyt hankinnat, sähköinen varaosaluettelo, yhteistyökumppanit, tekninen tuki, koulutukset ja markkinointitoimet tuovat korjaamolle lisää kilpailukykyä ja mahdollisuuden tehostaa toimintaansa edelleen. Ketjun toimintamallia tullaan kehittämään kansallisesti yhteistyössä Koivunen Oy:n ja konseptiin osallistuvien Top Truck -korjaamoiden kesken. Top Truck -ketjuun kuuluvat korjaamot ovat riippumattomia ja vastaavat itsenäisesti omasta liiketoiminnastaan.

Laadukasta ja asiantuntevaa palvelua asiakkaalle

Ketjun tavoitteena on tarjota asiakkaille maan laajuinen korjaamoverkosto, jossa tehdään monimerkkihuoltoja ja -korjauksia laadukkaasti, käyttämällä alkuperäisiä tai niitä vastaavia osia. Korjaamoilla on käytössään nykyaikaiset laitteet ja työkalut sekä riittävän korkea ammattitaito, joiden avulla korjaamo kykenee suorittamaan säännölliset huollot ja korjaukset kuorma-autoihin ja perävaunuihin. Top Truck -ketju tuo asiakkailleen monipuolisen ja laadukkaan palvelu- ja tuotevalikoiman sekä kilpailukykyisen hinnoittelun.

Lue seuraavaksi