Uutiset

Autot

Koiraverkon avulla koirasi matkustaa turvallisesti autossa

Kesäloma-aika on kotimaan matkailun ehdottomasti kuuminta sesonkia; ihmiset matkustavat kesämökeilleen, tapahtumiin ja kesäkohteisiin ympäri Suomen. Monet haluavat ottaa myös koiran matkalle mukaan, joten myös karvaisen ystävän matkustusmukavuuteen ja -turvallisuuteen tulee kiinnittää erityistä huomiota.

Irrallaan autossa oleva koira voi olla etenkin törmäystilanteessa hengenvaarallinen. Helppo tapa rajata koiralle oma, turvallinen matkustustila on hankkia autoon mallikohtainen Travall-koiraverkko. Verkon avulla koiraa saa matkustaa omassa rauhassaan auton tavaratilassa.

Travall-koiraverkko on helppo kiinnittää ja istuu täydellisesti

Travallin koiraverkot ovat automerkki- ja mallikohtaisia, joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen. Verkot kiinnitetään kekseliäästi kunkin automallin tavaratilan sopiviin kohtiin niin, ettei autoon tarvitse tehdä mitään muutoksia tai kummallisia viritelmiä. Verkon asentaminen ei vaadi mitään erikoistyökaluja ja verkot sopivat niille tarkoitettuihin kohtiin millimetrin tarkasti.

Koiraverkon täytyy myös kestää kulutusta, minkä vuoksi Travall-koiraverkot ovat vankkarakenteisia ja päällystetty kestävällä nylonpinnoitteella. Automallikohtaisen mittatarkkuuden vuoksi korkealaatuinen verkko pysyy vankasti paikoillaan eikä rämise. Yleismallisten koiraverkkojen istuvuus ja hiljaisuus eivät yllä lähellekään Travallin tuotteiden tasoa.

Lue seuraavaksi