Uutiset

Autot

Kian jälleenmyyjäverkosto vahvistuu Tampereella ja Tervajoella

Kian jälleenmyyjäverkosto vahvistuu Tampereella, kun maahantuoja Delta Motor Group Oy ja J. Rinta-Jouppi Oy ovat sopineet merkin vähittäismyynnin aloittamisesta.

Maaliskuussa voimaan astuvan sopimuksen myötä J. Rinta-Jouppi Oy aloittaa Kian jälleenmyynnin Tampereella. J. Rinta-Jouppi Oy:llä on jo aiemmin Kia-edustukset Vantaalla ja Seinäjoella.

”Kia on noussut yhdeksi Suomen johtavimmaksi automerkiksi. J. Rinta-Joupin kanssa solmittu sopimus tukee kasvutavoitteitamme. Samalla pystymme palvelemaan Tampereen pohjoisalueen asiakkaita entistä paremmin myynnin ja huollon osalta, kuten Delta Auto on tehnyt esimerkillisesti Tampereen eteläpuolella”, toteaa Kian maahantuonnin johtaja Miska Tammelin.

Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Ainutlaatuinen seitsemän vuoden takuu on vakiona jokaisessa Kiassa.

”Kia on ollut yksi nopeimmin kasvavista automerkeistä Suomessa. Kian kattavassa ja modernissa mallistossa yhdistyvät upea muotoilu ja uusimmat teknologiset innovaatiot. Meillä on erittäin hyvät kokemukset Kiasta Vantaan ja Seinäjoen liikkeissämme. Uskomme, että Pirkanmaan talousalue tarjoaa vahvan kasvupohjan Kian jälleenmyynnille”, sanoo kehitysjohtaja Harri Paavola J. Rinta-Jouppi Oy:stä.

J. Rinta-Jouppi Oy palvelee Tampereella osoitteessa: Hatanpään Valtatie 34. Samassa yhteydessä AutoCenter Oy:n tiloissa palvelee myös valtuutettu Kia-huolto.

Kia-autojen myyntiä ja huoltoa jatkaa Tampereella Delta Auto Oy osoitteessa: Lakalaivankatu 1.

Kia vahvistaa jälleenmyyjäverkostoaan Tervajoella

Kian jälleenmyyjäverkosto vahvistuu, kun maahantuoja Delta Motor Group Oy ja Rinta-Joupin Autoliike Oy ovat sopineet merkin vähittäismyynnin aloittamisesta Tervajoella.

Maaliskuussa voimaan astuvan sopimuksen myötä Rinta-Joupin Autoliike Oy aloittaa Kian jälleenmyynnin Tervajoen liikkeessään. Rinta-Joupin Autoliike Oy:llä on jo aiemmin Kia-edustukset Mikkelissä, Vaasassa ja Ylivieskassa.

”Tervajoki on tärkeä autokaupan keskus. Rinta-Joupin Autoliikkeen kanssa solmittu sopimus tukee kasvutavoitteitamme Suomessa. Samalla pystymme palvelemaan asiakkaitamme Pohjanmaalla entistä paremmin”, sanoo Kian maahantuonnin johtaja Miska Tammelin.

Kia on noussut yhdeksi Suomen johtavimmaksi automerkiksi. Kialla on ollut useana vuonna Suomen merkkiuskollisimmat asiakkaat. Ainutlaatuinen seitsemän vuoden takuu on vakiona jokaisessa Kiassa.

”Kia on vahva kaikissa tärkeimmissä segmenteissä. Uudistuneessa Kia-mallistossa yhdistyvät upea muotoilu, ensiluokkainen laatuvaikutelma ja moderni teknologia. Meillä on erittäin hyvät kokemukset Kiasta. Sopimus vahvistaa asemaamme Kia-jälleenmyyjänä Tervajoella, jossa meillä on pitkät perinteet”, toteaa myyntijohtaja Esa Myntti Rinta-Joupin Autoliike Oy:stä.

Rinta-Joupin Autoliike Oy palvelee Tervajoella osoitteessa: Olkitie 7. Tervajoella vietetään Kia-avajaisia 1.–2. huhtikuuta.

Lue seuraavaksi