Uutiset

Autot

Kia rankattiin laadukkaimmaksi volyymimerkiksi arvostetussa J.D. Power -tutkimuksessa

Kia on tunnustettu neljäntenä peräkkäisenä vuonna laadukkaimmaksi ei-premium automerkiksi arvostetussa J.D. Power 2017 Initial Quality Study (IQS) -tutkimuksessa.

Sorento ja Rio rankattiin tutkimuksessa luokkiensa laadukkaimmiksi automalleiksi. Kian menestystä täydensivät Optima-, Sportage-, Sedona-, Forte- ja Soul-mallit luokissaan.

”Ensimmäinen sija kaikkien volyymimerkkien joukossa neljänä peräkkäisenä vuonna on osoitus maailmanluokan laadusta ja ammattitaidostamme jokaista autoa kohtaan, jonka Kia valmistaa”, sanoo Kia Motors American operatiivinen johtaja Michael Cole.

”Kaksi luokkansa voittajaa ja viisi muuta mallia kärkikolmikossa edustamissaan luokissa, ovat osoitus Kian kehityksestä ja ylivoimaisesta asiakaskokemuksestamme”, Cole jatkaa.

Vuosittainen J.D. Power IQS -tutkimus selvittää Yhdysvalloissa auton omistajien arvioita ajettavuudesta, moottorin ja vaihteiston suorituskyvystä sekä laatuun liittyviä ongelmia ensimmäisen 90 päivän omistamisen aikana. Tutkimuksessa analysoitiin 75 752 vastausta.

Kia tarjoaa Euroopassa kaikkiin uusiin automalleihin ainutlaatuisen 7 vuoden takuun.

Lue seuraavaksi