Uutiset

Autot

Kevät yllättää aina – Sajakorpi Oy:n harjat valmiina hiekanpoistoon

Sajakorpi Oy on Ylöjärvellä toimiva yli 70-vuotias arvostettu teknisten harjojen valmistaja, jonka tuotteita viedään yli 40 maahan ympäri maailman. Yritys on perinteinen suomalainen perheyritys, jonka vetovuorossa on nyt jo kolmas sukupolvi. Sajakorvella on tarjota katujen, pihojen ja viheralueiden puhtaanapitoon laadukas ja kattava valikoima harjakiekkoja, kartioharjoja, harjavalsseja sekä harjalistoja. Tuoteperheeseen kuuluvat vaihtoharjat kaikkiin harjalaitteisiin ja nyt onkin paras aika tarkistaa omien harjojen kunto, sillä alan sesonki on jälleen jo ovella.

Sajakorpi Oy:n harjantekijä Mika Kujala ja myyntipäällikkö Vesa Raiskio valmiina ottamaan ensi kevään tilauspyynnöt vastaan. Helmikuu onkin hankintojen puolesta sopiva aika varmistaa onnistunut siirtyminen kevään sesonkiin.

Sajakorpi Oy tuntee asiakkaidensa kiireisen tilanteen talven hektisessä työtahdissa, mutta muistuttaa että paras aika harjojen kunnon tarkistamiseen ja uusien tilaamiseen on alkuvuodesta. ”Aika on rahaa myös harjaustehtävissä ja aikaisilla tilauksilla asiakas pystyy varmistamaan nopeat toimitukset. Näin kalusto on valmiina heti harjaustehtävien mahdollistuessa ja nykyään erittäin vaativat työn kriteerit ajan sekä laadun suhteen täyttyvät varmasti”, korostaa Sajakorpi Oy:n toimitusjohtaja Aku-Paulus Sajakorpi.

Tuotteet jokaiseen tarpeeseen

Sajakorpi Oy:n huikean valikoiman kautta tarjolla on oikeat tuotteet jokaiseen alan työtehtävään. ”Jatkuvan monipuolisen tuotekehityksemme kautta pysymme alan osaamisen kärjessä ja maamme vaativat testiolot takaavat markkinoille tuotavien tuotteiden kestävyyden myös vaativimmissa oloissa. Tuotevalikoimamme on hyvin kattava ja merkittävästi suosiotaan kasvattaneet ovat esimerkiksi Omniline-harjalistat, jotka suoriutuvat myös vaativimmista harjaustehtävistä. Huomionarvoista on myös Omnilinen laajat käyttömahdollisuudet aina teollisuudesta maatalouteen ja kiinteistönhoitoon”

Tilaukset kuntoon

Sajakorpi Oy:n menestys on tuotteiden laadukkuuden lisäksi perustunut aina hyvään asiakaspalveluun. ”Meillä asiakkaita yli 40 vuotta puhelimessa palvellut Anja Vuorenmaa jäi viime vuonna eläkkeelle. Monille jäi mieleen hänen iloinen palveluasenteensa ja asiantuntemuksensa. Jatkamme nykyäänkin samalla linjalla ja asiakas voi olla varma saavansa aina oikeaa tietoa sekä ammattitaitoista palvelua. Kerran tallennetut asiakas- sekä tuotetiedot ovat meillä hallussa ja näin toimitukset tapahtuvat aina nopeasti ja virheettömästi”, päättää Sajakorpi.

http://sajakorpi.fi/

Lue seuraavaksi