Uutiset

Autot

Karavaanarikokemuksia maailmojen valtateiltä ja leirintäalueilta

Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa 11.-13. tammikuuta järjestettävä Caravan Show –messutapahtuma on perinteinen karavaanarikauden startti. Tapahtuman tarkoituksena on houkutella automatkailun pariin myös uusia harrastajia. Messujen ohjelmisto on koottu siten, että messuilta löytää hyötytietoa sellainenkin, joka suunnittelee matkaa maailmalle esimerkiksi henkilöautolla. Karavaanarit jakavat tietoa, jota matkaoppaista ei välttämättä löydä. Kohdevinkkejä reissuun mieliville on tarjolla muun muassa Unkarista, Puolasta, Virosta, Latviasta ja Liettuasta.

Caravan Show –messut esittelee kolmen messupäivän aikana kävijöille matkailuauto- ja -vaunutarjontaa. Messuilla esittäytyy peräti 150 matkailuautoa ja –vaunua, mukana on viimevuotista enemmän uutuustuotteita tarvikkeita.

SF-Caravanin Rutusakki-kerho esittelee messukävijöille erikoista elämäntapaansa, koko talven asumista matkailuajoneuvossa Etelä-Euroopassa. Kokemusperäistä tietoa on tarjolla mm. lääkäripalveluista ja leirintäaluehinnoista.
Kotimaan leirintäalueista joku saa tänäkin vuonna SF-Caravan ry:n arvostetun palkinnon, sillä messujen avajaistilaisuuden yhteydessä 11.1. kello 16 julkistetaan Vuoden 2012 Caravan-alue.

Messujen asiantuntijapaneelit juontaa Jethro Rostedt ja paikalle kerrotaan saapuvan maan parhaat liikenteen, matkailuajoneuvotekniikan ja leirintäalueturvallisuuden tuntijat. Napakkaa keskustelua kuullaan muun muassa seuraavista aiheista: Mestarikuljettaja karavaanari – Mitä ovat hyvät tavat liikenteessä? Kolmas ajokorttidirektiivi muutoksineen sekä alkoholin käyttö leirintäalueilla ovat myös puheenaiheina. Sunnuntaina 13.1. kuullaan mielenkiintoinen keskustelu siitä, kaipaako karavaanarin julkisuuskuva kohentamista?

Automatkailuaiheinen messutapahtuma olisi torso, jos ei mukana olisi myös käytännön leiriytymistä. SF-Caravan Turku ry. huolehtii messujen aikana noin 400:n alueelle leiriytyvän karavaanarin hyvinvoinnista.

http://turunmessukeskus.fi/messut-ja-tapahtumat/caravan-show-camping/etusivu

Lue seuraavaksi