Uutiset

Autot

Kamux tarjoaa 14 vuorokauden palautusoikeuden

Kamux Oy

Suomalainen vuonna 2003 toimintansa aloittanut Kamux on vaihtoautokauppaan erikoistunut yritys, jolla on Suomessa 28 autoliikettä ja Ruotsissa kuusi liikettä.

Kuluvan vuoden aikana yritys on avannut uudet liikkeet Kokkolaan, Raaheen, Saloon, Kotkaan ja Helsinkiin. Laajentuessaan yritys on tänä vuonna palkannut yli 30 vakituista työntekijää ja kuluvan vuoden myyntimäärän ennakoidaan kohoavan 20 000 autoon.

Vaihtoautoihin keskittynyt yritys haluaa olla kehittämässä suomalaista autokauppaa entistä vaivattomammaksi ja nykyaikaisemmaksi.

”Mikä onkaan enemmän nykyaikaista kuin tuotteen kotiin vieminen asiakkaalle”, pohtii toimitusjohtaja Juha Kalliokoski, jonka mukaan Kamux on jo vuosia toimittanut autoja asiakkaiden kotiin. Onnistuneita Kamux Kotiintoimitus -autokauppoja on tehty jo tuhansia.

”Nyt haluamme tehdä kotiintoimituksen entistäkin helpommaksi ja turvallisemmaksi. Uskomme tuotteeseemme, toimintaamme ja rehelliseen vaihtoautokauppaan ja niinpä myönnämme etämyytyihin kotiintoimituskauppoihin 14 vuorokauden palautusoikeuden”, kertoo Kalliokoski, jonka mukaan vaihtoauto on vain puhelinsoiton päässä.

Lue seuraavaksi