Uutiset

Autot

Kaha Oy ja Beissbarth GmbH yhteistyöhön

Kaha kasvattaa vuoden 2014 aikana valikoimaansa korjaamolaitteilla palvellakseen huoltosektoria mahdollisimman monipuolisesti. Perinteikäs Beissbarth takaa laadukkaan ja laajan tuotevalikoiman, josta Kaha panostaa erityisesti erilaisiin testereihin ja diagnostiikkalaitteisiin.
Münchenissä 1899 perustettu Beissbarth GmbH valmistaa mitta- ja korjaamolaitteita auton valmistajille sekä korjaamoille. Pyörien suuntauslaitteiden ja testiratojen lisäksi Beissbarthin valikoimaan kuuluvat myös rengaskoneet, tasapainotuskoneet, ilmastointihuoltolaitteet ja nosturit. Beissbarth on ollut osa Bosch-konsernia ja Boschin Automotive Aftermarket -toimialaa huhtikuusta 2007 alkaen.
Kahan emoyhtiö KGK on edustanut koko tuotevalikoimaa jo lähes kahden vuoden ajan, mikä antaa hyvät edellytykset palvella suomalaista korjaamosektoria, niin tuotetuntemuksen kuin toimitustenkin osalta. Lisäksi Beissbarth-kalustolla varustettava Kahan uusi koulutuskeskus tulee tarjoamaan erinomaiset puitteet niin mekaanisten kuin elektronisten korjaamolaitteiden testaamiseen ja käyttökoulutukseen.

Lue seuraavaksi