Uutiset

Autot

Kaha korvaa omavastuun, jos autoon murtaudutaan

 

Tutkimusten mukaan hälyttimet ehkäisevät tehokkaasti autovarkauksia.
Nykyaikaiset ajonestolaitteet eivät suojaa murtautumiselta eivätkä ilkivallalta, ja vuosittain Suomessakin yli 10 000 autosta varastetaan tavaraa.

Autovarkauksista syntyy aineellisten vahinkojen lisäksi aina turhaa työtä ja harmia. Anastettuja henkilökohtaisia esineitä, kuten tietokoneella olevia tiedostoja ja valokuvia, eivät vakuutuksetkaan pysty korvaamaan.

Korkeatasoiseen laatuun ja tuotekehitykseen panostava DEFA on auto-hälyttimien valmistajana Pohjois-Euroopan markkinajohtaja. Kahan hälytinkampanjan aikana DEFA-hälyttimen asentaneille korvataan varkaus- ja murtotapauksissa vakuutuksen omavastuuosuus, mikäli autossa on voimassa oleva varkausvakuutus ja asennuksen yhteydessä täytetty asennustodistus.

Kaha maksaa omavastuun enintään 250 € saakka, ja vain yhden kerran. Omavastuukorvaus koskee asennustodistukseen merkittyä autoa kolme vuoden ajan asennuspäivästä. Hälytinkampanja on voimassa kesäkuun alusta vuoden 2009 loppuun saakka.

KAHA Oy on henkilö- ja hyötyajoneuvon varaosien ja lisävarusteiden, työkalujen sekä ajoneuvoteollisuuden komponenttien maahantuonti- ja tukkuliike, joka on toiminut alalla jo vuodesta 1934. Kahan tuotevalikoima koostuu arvostettujen ja tunnettujen kansainvälisten valmistajien merkkituotteista.

DEFA on vuonna 1946 perustettu norjalaisyritys, joka on sähköisten lämmitys-järjestelmien markkinajohtaja maailmassa. Auton hälytysjärjestelmien valmistajana DEFA on Pohjois-Euroopan markkinajohtaja. DEFA tekee myös veneen ajonesto- tai hälytinjärjestelmiä sekä ilkivallankestäviä valaisimia.

Lisätietoja
www.kaha.fi

 

 

 

Lue seuraavaksi