Uutiset

Autot

K-Auto toimittaa CAP-Autokoululle 80 uutta Volkswagen Golfia

K-Auto toimittaa Suomen suurimmalle valtakunnalliselle kuljettajakoulutusyritykselle, CAP-Autokoululle 80 uutta Volkswagen Golfia. Rahoituskumppanina toimii NF Fleet. Kyseessä on yksi Suomen suurimmista yksittäisistä Golf-toimituksista.

”Aloitimme neuvottelut autojen vaihdosta alkukesästä 2022 ja olen erittäin tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen pitkien neuvottelujen jälkeen. Kaikki toimitettavat Volkswagen Golfit ovat samanlaisia ja sopivat auton koon, ominaisuuksien ja varusteidensa puolesta erinomaisesti opetustarkoitukseen. Suurin osa autoista toimitetaan vuoden 2023 aikana. Lisäksi yhteistyö NF Fleet -rahoitusyhtiön kanssa puolestaan tarjoaa huolettoman leasingsopimuksen. Näin pystyimme rakentamaan asiakkaalle todella helpon palveluratkaisun”, toteaa K-Auton yritysmyyntipäällikkö Matti Heikkinen.

”K-Auto valikoitui yhteistyökumppaniksi, koska heillä on vahva osaaminen Volkswagen-autojen kanssa. Olemme heidän kauttaan hankkineet aikaisemmin Volkwagen Crafter C1-luokan kouluautoja ja heidän ammattitaitoonsa on helppo luottaa. Valintaan vaikutti myös Volkswagen Golfin erinomainen sopivuus kouluautoksi mm. kuskin penkin hyvien säätöjen vuoksi ja vahva brändi, jolla tuomme lisäarvoa myös CAP-Autokoulun palveluihin. Uudella autokannalla pystymme tarjoamaan oppilaillemme laadukkaita ja turvallisia opetusautoja sekä auto on oppilaille helppo ajettava. Meidän liikenneopettajamme olivat myös mukana hankintaprosessissa antamassa omat toiveensa opetusautoihin liittyen”, sanoo CAP-Autokoulun opetustoiminnasta vastaavajohtaja Tapio Paasimaa.

Rahoitusratkaisun CAP-Autokoulun tarpeisiin tuotti suomalainen leasingyritys NF Fleet.

”Yhdessä CAP-Groupin kanssa olemme rakentaneet juuri autokoululiiketoimintaan soveltuvan huoltoleasingkokonaisuuden ja siihen liittyvät prosessit.  Asiakkaalle kumppanimallimme tarkoittaa selkeyttä, vaivattomuutta, läpinäkyvyyttä sekä autoasioiden helppoa budjetoitavuutta”, kertoo NF Fleetin toimitusjohtaja Nina Reinilehto. ”Yhteistyö K-Auton ja CAP-Autokoulun kanssa oli erittäin sujuvaa ja ammattitaitoista. Tulemme kehittämään yhteistyötämme ajoneuvojen koko elinkaaren ajan varmistaaksemme parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen”, kertoo puolestaan myyntipäällikkö Tarja Ruokonen.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 1,0 TSI 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla varustettuna on erittäin monikäyttöinen ja helppo ajettava. Siinä on tehoa 81 kW (110 hv) ja sen yhdistetty polttoaineenkulutus on 5,4 l/100 km. Päästöt ovat 123 g/km (yhdistetty).

Volkswagen Golfin vakiovarusteisiin kuuluvat mm. elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ESC sähköisellä tehostimella, sähkömekaaninen ajonopeuden mukaan säätyvä ohjaustehostin, lämmitettävä nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, etuistuinten korkeussäätö ja ristiseläntuensäätö, lämmitettävät etuistuimet, väistöliikeavustin ja kääntymistilanteen hätäjarrutusavustin, kaistanpitoavustin Lane Assist, kuljettajan väsymyksentunnistus, digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro. 10,25” mukautettavalla värinäytöllä, led-ajo- ja takavalot sekä pysäköintitutkat edessä ja takana ja Front Assist hätäjarrutustoiminto jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden tunnistuksella. Lisävarusteena autoihin lisättiin Sports Comfort -mukavuusistuimet mikrokuituverhoilulla ja peruutuskamera Rear Assist dynaamisilla apuviivoilla.Lue seuraavaksi