Uutiset

Autot

Juhta Oy:lle Avainlippu-tunnus

 

Juhta perävaunuja jo vuodesta 1977

Laadukkaasta ja monipuolisesta Juhta Plus mallistosta löytyy perävaunuja, venetrailereita, mönkijän vaunuja sekä moottorikelkan rekiä eri kuljetustarpeisiin. Juhta perävaunujen lavakoot on mitoitettu yleisimmille rakennuslevymitoille. Perävaunujen ja venetrailereiden vankasta rakenteestaan tunnetut rungot on kotimaassa kuumasinkitty. Juhta+ perävaunuja ja venetrailereita valmistetaan kahdessa eri valmistuspisteessä vuosittain yhteensä n. 1 000 kpl.

Juhta+ perävaunujen ja venetrailereiden valmistus Joensuussa ja Kiteellä on sertifioitu tammikuussa 2007. Det Norske Veritas luovutti Honkalampi-säätiölle toiminta-
hallintajärjestelmän ISO 9001:2000 vaatimusten mukaisen sertifikaatin.

Juhta Oy:ltä löytyy kattava valikoima perävaunujen ja venetrailereiden varaosia sekä lisävarusteita mm. suojapeittoja, lisälaitoja ja muovikuomuja eri korkeuksilla. Yritys valmistaa myös puuveneitä, airoja, Tessu koirankoppeja, puuleluja, arkistokansioita sekä tekee kirjansidontaa.

Juhta Oy:n tuotteita myyvät eri puolilla Suomea olevat jälleenmyyjät. Tuotteista sekä jälleenmyyjistä löytyy lisätietoa nettisivuilta www.juhta.fi.

 

 

Lue seuraavaksi