Uutiset

Autot

JanaCaravan uusiin toimitiloihin Iisalmessa

Iisalmelainen JanaCaravan on miltei kymmenen vuoden ikäinen matkailuajoneuvokauppa, jonka laajaa ajoneuvokauppaa täydentää onnistuneesti kattava alan verkkokauppa. JanaCaravan toimii TC Vehicle Oy:n virallisen toimipisteenä ja tätä kautta JanaCaravanilla on hyvin kattava valikoima uusia Carado– sekä Hobby-ajoneuvoja sekä runsaasti laadukkaita matkailuautoja sekä -vaunuja. Toiminnan kasvaessa yritys muutti keväällä uusiin upeisiin toimitiloihin Iisalmen Driving Centeriin aivan viitostien varrelle.

JanaCaravan on Arto Janatuisen omistama suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on vastuuntuntoista ja palvelukeskeistä. Asiakkaat saavat yksilöllistä ammattitaitoista palvelua ja kaikki onnistuu puhelimella, paikan päällä tai netin kautta. Verkkokaupassa on erittäin runsas, yli 10 000 nimikkeen valikoima karavaanipuolen tarvikkeita ja varaosia, joista yksinkertaisen ja selkeän järjestelmän kautta on helppo valita omat varusteensa. Verkkokaupan toimitukset ovat nopeita ja maksutavan voi valita oman mieltymysten mukaan.

Uudet tilat tehostavat toimintaa

Iisalmen uusi Driving Center on ajoneuvoalan keskittymä, joka kerää saman katon alle karavaanipuolen lisäksi niin henkilöautokauppaa, pikkubussimyymälän, raskaan ja kevyen puolen huoltoja kuin mittarikorjaamon. ”JanaCaravan saa Driving Centerissä loistavan sijainnin lisäksi laajat toimitilat myymälälle, varastolle sekä lähettämölle. Piha-alue on avara ja näin uusille ja käytetyille ajoneuvoille on runsaasti esittelytilaa ja ajoneuvojen määrää on varaa yhä kasvattaa. Valikoimamme tuleekin kasvamaan, sillä uusien kauppa on käynyt hyvin ja lisäksi saamme TC Vehicleltä runsaasti huoltohistorialtaan varmistettuja hyväkuntoisia vaihtoautoja”, kertoo Arto Janatuinen.

Karavaanialan tulevaisuus valoisa

Matkailuajoneuvoalan pitkän linjan ammattilaisena Arto Janatuisella on myös selkeä näkemys alan kehityksestä. ”Suuret ikäluokat ovat nyt eläkeiässä, mikä näkyy varsinkin matkailuautojen suosion kasvussa ja kauppa on käynyt kuluvan vuoden aikana mainiosti. Luultavammin mitään suuria kasvulukuja ei tulla enää näkemään, mutta nykyinen hyvä taso tulee säilymään lähivuosien aikana. Mukavaa on ollut nähdä myös hieman nuoremman sukupolven mukaantulo alalle ja monet ovat tulleet mukaan vuokrauksesta saatujen hyvien kokemusten kautta.

Yleisesti autopuolella puoli-integroidut ajoneuvot tulevat säilyttämään vakaan asemansa, mutta edelleen myös alkovimalleille sekä todella isoille ajoneuvoille on oma asiakaskuntansa. Huomattavassa kasvussa on puolestaan retkeilyajoneuvoluokka ja mikäli Keski-Euroopan trendien mukaan edetään, niin luokan suosio tulee kasvamaan lähivuosina reippaasti. Kaikki näyttääkin karavaanipuolen kehityksen kannalta mukavan valoisalta ja toivoa vain sopii, etteivät mahdolliset yllättävät lakimuutokset tule tällä kertaa estämään positiivisen suuntauksen kasvua”, päättää Janatuinen.

Lue seuraavaksi