Uutiset

Autot

Iveco Nordicista Iveco North Europe & Baltia

Baltian maat Viro, Latvia ja Liettua ovat joulukuusta lähtien olleet osa Iveco Nordicin vastuualuetta, joka kattaa nyt seitsemän maata: neljä pohjoismaata ja uutena lisäyksenä kolme Baltian maata. Aikaisemmin Iveco Nordic raportoi Torinon pääkonttoriin Beneluxin kautta, mutta uuden rakenteen myötä Iveco North Europe & Baltia raportoi suoraan Torinon pääkonttoriin Italiaan.

”Vastuualueemme laajennus vahvistaa asemaamme Euroopan pohjoisosassa ja tekee meistä entistä tärkeämmän kumppanin Ivecolle ja CNH Industrialille. CNHI Parts & Service kattaa jo Baltian alueen, joten on luonnollista, että Ivecon kaupallisten ajoneuvojen myynti ulottuu yhtä suurelle alueelle kuin CNHI Parts. Tämän johdosta saamme markkinoille sekä sisäisiä että ulkoisia synergioita. Meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus tarjota parempia ratkaisuja ja tiiviimpää yhteistyötä pohjoismaalaisille asiakkaillemme, joista monilla on toimintaa myös Baltiassa. Odotamme siis innolla uutta yhteistyökumppanuutta Baltian maiden kanssa, sillä siellä meillä on suuret mahdollisuudet kasvattaa toimintamme täysipuolisesti”, sanoo Iveco North Europe & Baltian toimitusjohtaja Lars Beck.

Iveco North Europe & Baltian johto työstää tällä hetkellä uudelle alueelle uutta strategiaa, jonka tavoitteena on varmistaa Baltian maiden sujuva liittäminen nykyiseen Iveco-organisaatioon. Baltian maiden voidaan odottaa olevan sulautettu Ivecon toimintaan tammikuun 2015 loppuun mennessä.

Lue seuraavaksi