Uutiset

Autot

Iveco ja Irisbus vahvistavat asemaansa Suomen markkinoilla uudistetulla myyntiorganisaatiolla ja yhteistyöllä Raskoneen kanssa

 

Ivecon ja Irisbusin varaosien toimitusvarmuus paranee Suomessa uudistetun Raskone yhteistyön myötä. Kumppanuus on askel eteenpäin Iveco strategiassa vahvistaa asemaansa Suomessa, joka on Ivecolle Pohjois-Euroopan tärkein markkina-alue.

Sitoutuminen asiakkaan kokonaispalveluun on perustana Ivecon ja Raskoneen yhteistyölle. Raskoneella on jo entuudestaan vahva kokemus Ivecon huolloista. Raskoneen verkoston 14 omaa Iveco huoltokorjaamoa ja 7 sopimuskorjaamoa, yhteensä 850 mekaanikkoa palvelee Iveco asiakkaita kaikkialla Suomessa.

Tom Niemistön johtama myyntitiimi kuuluu osana Gianalberto Lupin vastuualueeseen. Gianalberto Lupi on Ivecon Keski- ja Itä-Euroopan johtaja ja Tom Niemistö vastaa Iveco kuorma-autojen myynnistä Suomessa. Irisbus linja-autojen ja bussien myynnistä vastaa ja koordinoi Risto Laurilan edustama Vehico Oy, joka kuuluu Irisbus Keski- ja Itä-Euroopan, Horio Chiritan, vastuualueeseen.

Ivecon pyrkimyksenä on tehdä jatkuvaa työtä tuotetarjonnan parantamiseksi uusilla ekologisilla moottoreilla. Seuraamalla tarkasti määrittelemiään kriteerejä, sitoutumista ekologisuuteen ja taloudellisuuteen, häiriöttömän liikkuvuuden ja korkeamman tuottavuuden lisäämiseen kuljetussektorilla.

Lue seuraavaksi