Uutiset

Autot

ISS ajaa Renault-kalustolla

Suomen johtaviin kiinteistö- ja toimitilapalveluyrityksiin lukeutuva ISS Palvelut Oy on valinnut Renaultin sopimustoimittajaksi ISS:n tuotantoautoille vuosille 2014 – 2016. ISS:n yli 1000 auton autokanta on Suomen suurimpia, tuotantoautojen osuus tästä on noin 800 autoa. Renault on ollut Euroopan johtava tavara-auto jo 16 vuotta peräkkäin ja Suomessa nyt solmittu sopimus on jo toinen perättäinen Renaultin ja ISS:n välillä Suomessa.

”Olemme käyttäneet Renaultin tuotantoautoja vuodesta 2011 ja todenneet niiden sopivan erinomaisesti vaativaan käyttöömme. Esimerkiksi turvallisuuspalveluittemme käytössä oleva kalustomme on liikenteessä miltei vuorokaudet ympäri. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista palvelua ja työkalumme tulee tukea tätä pyrkimystä. Kiinnitämme huomiota energiatehokkuuteen kiinteistöhuollossa, miksemme siis tekisi sitä myös käyttämässämme autokalustossa. Renaultin pienipäästöiset moottorit lisäsivät kiinnostustamme entisestään ja uusi hankintasopimus Renaultin kanssa olikin lopulta luonteva valinta”, sanoo ISS Palvelut Oy:n hankintapäällikkö Peter Metsälä.

”Olemme iloisia siitä, että Renault yhteistyömme ISS:n kanssa jatkuu pitkälle tuleville vuosille. Tämä on luottamuksen osoitus niin automerkille kuin myös Renault -huoltoverkostollemme. Renault on paitsi tavara-autojen ykkönen Euroopassa, tuoreimman tiedon mukaan myös ykkönen vähäpäästöisten henkilöautojen valmistajana Euroopassa. Samaa teknologiaa hyödynnetään soveltuvin osin myös tavara-autoissa ja tämä tuo hyötyjä asiakkaillemme parantaen asiakkaan autokannan kokonaistaloudellisuutta”, sanoo Renaultin maahantuoja, Nordic Automotive Services Oy:n johtaja Kai Katavisto.

Lue seuraavaksi