Uutiset

Autot

Hyundain, Suzukin ja Isuzun jälleenmyyntiverkko uudistuu

 

Uusia Hyundai, Suzuki ja Isuzu jälleenmyyjiä ovat Autosompa Oy Kouvolassa ja Keskusautohalli Oy Raisiossa. Tarjolla on myös kaikkien merkkien huolto- ja varaosapalvelut.

Uudet Hyundai jälleenmyyjät ovat Wetteri Oy Oulussa sekä Kemissä. Wetteri aloittaa myös Hyundain huolto- ja varaosatoimet. Raskone Oy jatkaa Hyundai-autojen huoltotoimintaa Oulussa sekä Kemin Autokeskus Oy/Torpin Autotalo Kemissä. Hyundain tavara-autoja myy ja huoltaa Turussa Keskusautohalli Oy.

Uusia Suzuki ja Isuzu jälleenmyyjiä ovat Er-Wo Oy Oulussa, joka hoitaa myös merkkien huolto- ja varaosatoiminnot, sekä Lohjan Autopalvelu Oy Lohjalla. Suzuki ja Isuzu huoltopalvelut Lohjalla tarjoaa Autohuolto K&M Oy. Wetteri Oy hoitaa jatkossa Suzukin ja Isuzun huolto- ja varaosatoiminnot Kemissä.

”Meille on tärkeätä, että voimme entisestään parantaa asiakaspalvelua kyseisillä alueilla. Uskomme näiden uudistuksien vankistavan asemiamme näillä alueilla”, Hyundaita, Suzukia ja Isuzua maahantuovan Simetron Group Oy:n toimitusjohtaja Antti Ruhanen kertoo.

 

 

Lue seuraavaksi