Uutiset

Autot

Hyötyauto 2012 – uutuuksia, varusteluja ja viihdettä

Ensimmäinen Hyötyauto-tapahtuma järjestettiin Lempäälässä, Ideaparkin läheisyydessä sijaitsevassa Verhoomo Sorsan toimipisteessä. Sen sisätilat ja piha-alue mahdollistivat hyvät puitteet kaluston ja palvelujen esittelylle ja viereiselle rakentamattomalle tontille oli rakennettu maastoajorata. ”Väkeä oli liikkeellä hyvin heti aamusta”, kertoi toimitusjohtaja Tuomo Sertti.

Tapahtumassa olivat mukana kaikki isot hyötyajoneuvomerkit: Fiat, Ford, Iveco, Mercedes-Benz, Opel, Peugeot ja Volkswagen. Useita autoja oli mahdollista käydä koeajamassakin. Maasto-ominaisuuksia pääsi testaamaan aivan uudella Ford Rangerilla, Volkswagen Amarokilla ja Seikel-Transporterilla sekä nelivetoisella Mercedes-Benz Vitolla.

Mukana olivat myös oheispalveluita tarjoavat yritykset ALD, B1G, Bosch, Defa, Kenwood, PPCT, Sortimo, Standby, Vallilan takomo, Vianor ja Webasto. Auto- ja tuote-esittelyiden lisäksi ohjelmassa oli myös vauhdikasta viihdettä. Trialin maailmanmestari Tommi Ahvala ajoi Supertrial Stunt Show -näytösajonsa.

”Kiitos kaikille tapahtumassa vierailleille sekä mukana olleille yhteistyökumppaneille. Onnistunut tapahtuma on rohkaissut meitä järjestämään vastaavan tapahtuman myös tulevina vuosina”, sanoo markkinointipäällikkö Panu Lahtinen Verhoomo Sorsalta.

Juha Kuusjärvi

Jutun video katsottavissa myös HD-laadulla osoitteessa:
http://youtu.be/w-W21SKon2s

Lue seuraavaksi