Uutiset

Autot

Hyötyajoneuvot koeajettavana FinnBuildissa

Finnbuild messuilla nähdäön uusia pakettiautoja

Auto- ja rakennusala yhdistyvät FinnBuild-messuilla 1. – 3.10.2014, jolloin uudet hyötyajoneuvomallit ovat koeajettavissa Suomen suurimman rakennus- ja talotekniikkatapahtuman yhteydessä Messukeskuksessa Helsingissä.

FinnBuildin uudella hyötyajoneuvoalueella ovat esillä Dacia, Mercedes-Benz, Nissan, Volkswagen, Opel ja Renault. Merkit esittelevät messuilla paketti-, tila- ja pickup-autoja, joiden tavaratilat on sisustettu rakennusalan asettamien vaatimusten mukaan räätälöidyillä varusteilla.

Tapahtumassa nähdään myös useita uutuuksia, kuten Mercedes-Benz Vito, Opel Vivaro, Renault Master ja Trafic. Uudistunut Mercedes-Benz Vito on esillä FinnBuild-messuilla nyt ensimmäistä kertaa.

”Rakennusala on tärkeä kohderyhmä pakettiautoille ja me haluamme olla lähellä alan ammattilaisia. FinnBuildissa tapaamme sekä kävijöitä että näytteilleasettajia – molemmat ovat meille tärkeää kohderyhmää”, kertoo Veho Groupin myyntipäällikkö Panu Lahtinen. FinnBuildissa on esillä yli kymmenen eri automallia ja useimpia esitteillä olevista autoista voi myös lähteä koeajamaan Messukeskuksen lähiympäristöön.

Autokalustajista mukana ovat Modul-Systems, System-Edström ja Verhoomo Sorsa. Esillä on autokalustusratkaisuja, jotka parantavat työn sujuvuutta ja pitävät työkalut ja muut tarvikkeet järjestyksessä.

Samanaikaisesti FinnBuildin kanssa järjestetään myös infrastruktuuriin pureutuva InfraExpo, liikuntapaikkarakentamisen Arena, viherrakentamisen tapahtuma ViherTek sekä ympäristöalan messutapahtuma EnviroExpo.

Lue seuraavaksi